Μετά το φιάσκο η ακαδημία των Οσκαρ απαγόρευσε σε όλους τους εργαζομένους να έχουν κινητά [εικόνες] - iefimerida.gr

Μετά το φιάσκο η ακαδημία των Οσκαρ απαγόρευσε σε όλους τους εργαζομένους να έχουν κινητά [εικόνες]

Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μετά το φετινό λάθος της Ακαδημίας του Χόλιγουντ να δώσει προσωρινά στην ταινία «La La Land» αντί για το «Moonlight» το όσκαρ καλύτερης εικόνας, οι αρμόδιοι αποφάσισαν να απαγορέψουν την χρήση κινητών τηλεφώνων σε όλους τους λογιστές της PwC που είναι υπεύθυνοι για το μοίρασμα των φακέλων.

Η ακαδημία δεν θέλησε να τερματίσει εντελώς την συνεργασία της με την λογιστική εταιρεία PwC αλλά παρολ’αυτά αποφάσισε να απαγορέψει ρητά την χρήση ηλεκτρονικών συσκευών στους υπαλλήλους της. Επίσης, ζήτησε να προστεθεί ένας επιπλέον υπάλληλος ώστε να διασφαλίσουν πως τα πράγματα την επόμενη χρονιά θα κυλήσουν ομαλά.

Αυτήν την απόφαση την έκανε γνωστή μέσω email ο διευθυντής της ακαδημίας, Cheryl Boone Isaacs, στους ανθρώπους της εταιρείας.

Η PwC που διαχειρίζεται τα θέματα ψηφοφορίας και λογιστικών στα Όσκαρ εδώ και 83 χρόνια, ανέλαβε εξολοκλήρου την ευθύνη για αυτό το σφάλμα.

Ο διευθυντής της Ακαδημίας εντόπισε τα αίτια του λάθους στο γεγονός ότι ο υπάλληλος Cullinan με την συνεργάτιδα του Martha Ruiz δεν είχαν την απαραίτητη συγκέντρωση και η προσοχή τους αποσπάστηκε από πράγματα που δεν έπρεπε να τους απασχολούν. Οι δυο τους απέτυχαν να ακολουθήσουν τους τύπους του πρωτοκόλλου ενώ παράλληλα δεν διόρθωσαν το σφάλμα τους αρκετά γρήγορα.

Μάλιστα, ο εν λόγω υπάλληλος λίγο πριν δώσει τον λάθος φάκελο, είχε αναρτήσει στο twitter μια φωτογραφία με την Eμα Στόουν, κάτι το οποίο συνιστά ότι δεν είχε την συγκέντρωση που απαιτούσε η δουλειά του.

Μετά το φιάσκο η ακαδημία των Οσκαρ απαγόρευσε σε όλους τους εργαζομένους να έχουν κινητά [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Όσκαρ Καλύτερη εικόνα pwc
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ