ΣΥΡΙΖΑ εναντίον Στέφανου Κασιμάτη της «Καθημερινής» για όσα έγραψε για την Τασία [εικόνα] - iefimerida.gr

ΣΥΡΙΖΑ εναντίον Στέφανου Κασιμάτη της «Καθημερινής» για όσα έγραψε για την Τασία [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Το χτεσινό δημοσίευμα του Στέφανου Κασιμάτη στην εφημερίδα "Καθημερινή" για την Τασία Χριστοδουλοπούλου ξεπερνά κάθε όριο χυδαιότητας και σεξισμού», τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωσή του.

Ο ΣΥΡΙΖΑ τονίζει πως «ο κ. Κασιμάτης είναι γνωστός για τις προσωπικές ύβρεις που εξαπολύει μέσα από τη στήλη του και δεν μας εκπλήσσει το νέο του λιβελογράφημα». Ωστόσο υπογραμμίζει πως «ένα τέτοιο σχόλιο, όμως, πρώτιστα εξευτελίζει τη δημοσιογραφική δεοντολογία και εκθέτει την εφημερίδα "Καθημερινή"».

Τι είχε γράψει ο Στέφανος Κασιμάτης

Ο Στέφανος Κασιμάτης είχε γράψει χθες στη στήλη του στην «Καθημερινή» τα εξής:

Δεν έχω λόγια

Γιαγιά έγινε, όπως διαβάζω, η Τασία Χριστοδουλοπούλου και, φυσικά, ο τοκετός έγινε σε ιδιωτικό μαιευτήριο, διότι, ως γνωστόν, αριστεροί είμαστε και όχι κορόιδα. Συγχαρητήρια, να τους ζήσει, να το χαίρονται κ.λπ. Ομως η χαρμόσυνη είδηση υπονοεί κάτι που κάνει το αίμα (το δικό μου) να παγώνει: για να γίνει γιαγιά η Τασία, σημαίνει ότι είναι και μητέρα! Ομολογώ ότι δεν το είχα ποτέ φαντασθεί...

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ