Κουτσούμπας: Ο ΣΥΡΙΖΑ συνειδητά αποπροσανατόλισε, χειραγώγησε και ακινητοποίησε τον λαό - iefimerida.gr

Κουτσούμπας: Ο ΣΥΡΙΖΑ συνειδητά αποπροσανατόλισε, χειραγώγησε και ακινητοποίησε τον λαό

Φωτογραφία: Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Ο ελληνικός λαός μπορεί και πρέπει να επιλέξει ο ίδιος με τη θέληση, με τη δράση του, την έξοδο από την Ευρωπαϊκή Ένωση», τόνισε ο Δ. Κουτσούμπας στην εισήγησή του από το βήμα του 20ου συνεδρίου του κόμματος.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ ευθύνεται ως κόμμα όχι μόνο για την αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησής του αυτά τα 2 χρόνια, αλλά και γιατί συνειδητά αποπροσανατόλισε, χειραγώγησε, ακινητοποίησε τον λαό. Αυτό το έκανε προβάλλοντας τη λογική ότι η εκλογική του νίκη θα συνέβαλε στην αλλαγή του συσχετισμού στην Ευρωζώνη και αυτό θα του έδινε τη δυνατότητα να εξασφαλίσει τη διαχείριση του δημοσίου χρέους με ταυτόχρονη, δήθεν, υπεράσπιση του λαϊκού εισοδήματος» επεσήμανε ο Γενικός Γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ.

Κουτσούμπας: Ο ΣΥΡΙΖΑ συνειδητά αποπροσανατόλισε, χειραγώγησε και ακινητοποίησε τον λαό | iefimerida.gr 0

Και πρόσθεσε: Γι’ αυτή την απατηλή προσδοκία ευθύνονται και οι δυνάμεις που αποσχίστηκαν από τον ΣΥΡΙΖΑ μετά το φιάσκο του Ιούλη 2015, όπως η ΛΑΕ, η Πλεύση κ.λπ. Το κρίσιμο ζήτημα για τον λαό και το κίνημά του, όπως και για κάθε λαό άλλωστε, είναι η δικαιολογημένη δυσαρέσκεια απέναντι στην Ευρωπαϊκή Ένωση να μην παγιδευτεί στους στόχους του κεφαλαίου, στη ρητορική δυνάμεων που αν και μιλάνε ενάντια στα μνημόνια, ενάντια στο ευρώ, συμπλέουν αντικειμενικά με τους σχεδιασμούς τμημάτων του εγχώριου και ξένου κεφαλαίου.

Κουτσούμπας: Ο ΣΥΡΙΖΑ συνειδητά αποπροσανατόλισε, χειραγώγησε και ακινητοποίησε τον λαό | iefimerida.gr 1

«Δεν υπάρχουν αδιέξοδα. Ο ελληνικός λαός μπορεί και πρέπει να επιλέξει ο ίδιος με τη θέληση, με τη δράση του, την έξοδο από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Να βάλει αυτόν τον στόχο και στην προμετωπίδα των συνθημάτων του, να οργανώσει την πάλη του με τέτοιο τρόπο ώστε να διεκδικήσει ταυτόχρονα και τα κλειδιά της οικονομίας και το πέρασμα, πραγματικά, της εξουσίας στα δικά του χέρια» σημείωσε -μεταξύ άλλων- ο κ. Κουτσούμπας.


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ