Παρέμβαση Κοντονή για τις ασφαλιστικές εισφορές των δικηγόρων - iefimerida.gr

Παρέμβαση Κοντονή για τις ασφαλιστικές εισφορές των δικηγόρων

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συναίνεσε, σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Δικαιοσύνης, ο διοικητής του Ενιαίου Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης (ΕΦΚΑ), Αθανάσιος Μπακαλέξης, στο αίτημα του υπουργού Δικαιοσύνης, Σταύρου Κοντονή, να εξετάσει θετικά το αίτημα των Δικηγορικών Συλλόγων της χώρας.

Το αίτημα των δικηγορικών συλλόγων αφορούσε στην παράταση της προθεσμίας καταβολής των ασφαλιστικών εισφορών των δικηγόρων του περασμένου έτους (2016) έως την 30ή Ιουνίου 2017.

Συγκεκριμένα, ο υπουργός Δικαιοσύνης συναντήθηκε σήμερα το πρωί με τον κ. Μπακαλέξη. Ο υπουργός Δικαιοσύνης στο πλαίσιο της συνάντησης έθεσε υπόψη του κ. Μπακαλέξη το αίτημα των Δικηγορικών Συλλόγων της χώρας για παράταση της καταβολής των ασφαλιστικών εισφορών των δικηγόρων του 2016 έως την 30ή Ιουνίου 2017. Ο διοικητής του ΕΦΚΑ, σύμφωνα πάντα με την ανακοίνωση του υπουργείου Δικαιοσύνης, έδωσε «ανάλογες διαβεβαιώσεις» στο αίτημα του υπουργού.

Ακόμη, κατά την εν λόγω συνάντηση συζητήθηκε το ενδεχόμενο αξιοποίησης των κτιριακών υποδομών του οργανισμού για τη στέγαση δικαστικών υπηρεσιών.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ