Αποκάλυψη, 2 μήνες μετά: Τα «γαλλικά» του Τζορτζ Μπους στην ορκωμοσία Τραμπ - iefimerida.gr

Αποκάλυψη, 2 μήνες μετά: Τα «γαλλικά» του Τζορτζ Μπους στην ορκωμοσία Τραμπ

Φωτογραφία: Andrew Harnik/AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με έναν «ιδιαίτερο» τρόπο φαίνεται πως χαρακτήρισε ο πρώην Πρόεδρος των ΗΠΑ, Τζορτζ Μπους ο νεότερος, την ορκωμοσία του Ντόναλντ Τραμπ.

Το New York Magazine που έκανε την αποκάλυψη, επικαλείται τρεις μαρτυρίες ανθρώπων, οι οποίοι άκουσαν τον πρώην Πρόεδρο να λέει «That was some "weird s--t». Σε πιο ευγενική μετάφραση «Αυτό ήταν ένα πολύ περίεργο πράγμα», μία φράση, που στο πρωτότυπό της, αν μη τι άλλο καταδεικνύει την αμηχανία, που επικρατούσε στην ορκωμοσία του νέου Αμερικανού Προέδρου.

Εκπρόσωπος του πρώην προέδρου διαψεύδει το δημοσίευμα. Ο Μπους ωστόσο, δεν είχε κάνει καμία δήλωση μετά το τέλος της ορκωμοσίας.

Ο Τραμπ από την άλλη, στην πρώτη του ομιλία είχε μιλήσει για ενότητα και ξεκίνησε με καλά λόγια για τον προκάτοχό του Μπαράκ Ομπάμα και τη σύζυγό του Μισέλ, αλλά σύντομα συνέχισε με ένα κατηγορητήριο για την πολιτική, που ακολουθήθηκε.

Γεγονός πάντως παραμένει ότι η ορκωμοσία Τραμπ χαρακτηρίστηκε από αμηχανία από μέρους των παρευρισκομένων και σαφή έλλειψη υποστηρικτών του νέου Προέδρου, με τις φωτογραφίες να κάνουν το γύρο του κόσμου και τα δημοσιεύματα να μιλούν για την λιγότερο λαοφιλή ορκωμοσία, τουλάχιστον των τελευταίων ετών.

Μία ορκωμοσία γεμάτη ευτράπελα, με κορυφαίο το δώρο από τα Tiffany’s της Μελάνια Τραμπ στην Μισέλ Ομπάμα και την άκαιρη χρονική στιγμή που επέλεξε να της το δώσει.

Ωστόσο, αλησμόνητο θα μείνει το παγωμένο βλέμμα του Ντόναλντ Τραμπ στη σύζυγό του, από το πόντιουμ της εκδήλωσης, αλλά και το συνεχές χασμουρητό του νεαρότερου γιου του Τραμπ, Μπάρον.


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Τζορτζ Μπους Τραμπ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ