Super League: Αυτός είναι ο τρόπος διεξαγωγής του πρωταθλήματος για τη σεζόν 2017-2018 - iefimerida.gr

Super League: Αυτός είναι ο τρόπος διεξαγωγής του πρωταθλήματος για τη σεζόν 2017-2018

Φωτογραφία: Intime
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το πρωτάθλημα της Super League αλλάζει από την επόμενη σεζόν, με τον πρωταθλητή να προκύπτει πλέον από τα πλέι-οφ ωστόσο τα σημαντικά θα προκύψουν από τη σεζόν 2018-2019.

Η διοοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος, σε μια προσπάθεια να ανανεώσει το προϊόν και να το κάνει πιο ανταγωνιστικό, αποφάσισε κάποιες πολύ σημαντικές αλλαγές στον τρόπο διεξαγωγής του πρωταθλήματος.

Το σημαντικό είναι πως αυτές οι αλλαγές ήρθαν με τη σύμφωνη γνώμη των τεσσάρων μεγάλων του πρωταθλήματος, γεγονός που αναμφισβήτητα δίνει άλλη βαρύτητα στις αλλαγές αυτές.

Την επόμενη σεζόν λοιπόν, το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει πάλι με 16 ομάδες. Μετά την ολοκλήρωση των 30 αγωνιστικών, θα υποβιβαστούν οι ομάδες που θα τερματίσουν στην 15η και 16η θέση.

Οι ομάδες που θα πάρουν από την 1η έως την 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα θα μπουν σε ένα νέο μίνι πρωτάθλημα από το οποίο θα αναδειχθεί ο πρωταθλητής αλλά και οι ομάδες που θα πάρουν τα εισιτήρια για την Ευρώπη.

Παράλληλα, οι ομάδες που θα τερματίσουν στις θέσεις 13 και 14 θα δώσουν αγώνες πλέι-άουτ με τις ομάδες της Football League που θα τερματίσουν στις 2 και 3, προκειμένου να διεκδικήσουν ένα εισιτήριο για τη μεγάλη κατηγορία.

Από την Football League, την απευθείας άνοδο θα πάρει μόνο η ομάδα που θα τερματίσει στην 1η θέση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Super League πρωτάθλημα διεξαγωγή
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ