H AEK κρατάει τον Μάνταλο - Λέει «όχι» στα εκατομμύρια των Κινέζων - iefimerida.gr

H AEK κρατάει τον Μάνταλο - Λέει «όχι» στα εκατομμύρια των Κινέζων

Φωτογραφία: Intime
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πρόταση από ομάδα της Κίνας, στην οποία προπονητής είναι ο Γκουστάβο Πογέτ, φέρεται να έφτασε στην ΑΕΚ για την παραχώρηση του Πέτρου Μάνταλου, ωστόσο η διοίκηση της Ένωσης δεν δείχνει διατεθειμένη να υποκύψει στα πολλά εκατομμύρια των Κινέζων.

Ο πρώην προπονητής της ΑΕΚ, Γκουστάβο Πογέτ, φέρεται να έχει ζητήσει την απόκτηση του Πέτρου Μάνταλου από την ΑΕΚ, δελεάζοντας τους κιτρινόμαυρους με ένα ποσό που μπορεί να αγγίξει και τα 12 εκατομμύρια ευρώ.

Ωστόσο, η Ένωση δεν δείχνει διατεθειμένη να παραχωρήσει τον διεθνή μέσο. Άλλωστε για το λόγο αυτό δεν είχε δημοσιοποιήσει και την πρόταση της Σάλκε τον περασμένο Ιανουάριο.

Ο Μάνταλος δεν αποκλείεται μάλιστα να κληθεί για να υπογράψει νέο αναπροσαρμοσμένο συμβόλαιο, με τις οικονομικές του απολαβές να εκτοξεύονται.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ πετρος μανταλος αεκ Κίνα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ