Γάλλος καλλιτέχνης κλωσάει αβγά: Θα καθίσει πάνω τους για 3-4 εβδομάδες [βίντεο] - iefimerida.gr

Γάλλος καλλιτέχνης κλωσάει αβγά: Θα καθίσει πάνω τους για 3-4 εβδομάδες [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Αμπραάμ Πουανσεβάλ έχει γίνει γνωστός για τα ασυνήθιστα καλλιτεχνικά εγχειρήματά του. Τώρα, αποφάσισε να κλωσήσει αβγά.

Ο Γάλλος καλλιτέχνης κάθεται πάνω σε 10 αβγά, σε γυάλινη προθήκη μουσείου στο Παρίσι και θα μείνει εκεί μέχρι να εκκολαφθούν, κάτι που μπορεί να πάρει 3-4 εβδομάδες. Ο 44χρονος στο παρελθόν έχει μείνει για μία εβδομάδα μέσα σε ένα βράχο και 2 εβδομάδες σε κουφάρι αρκούδας.

Ο Πουανσεβάλ θα κάνει μόνο ένα διάλειμμα 30 λεπτών, κάθε 24 ώρες, ενώ ακολουθεί ειδική διατροφή, πλούσια σε τζίντζερ, προκειμένου να μπορέσει να διατηρήσει τα αβγά σε θερμοκρασία τουλάχιστον 37 βαθμών Κελσίου.

Κάθεται τυλιγμένος με μία κουβέρτα, σε μία ειδική κατασκευή, σχεδιασμένη έτσι ώστε να μην σπάσει κατά λάθος τα αβγά, όπως αναφέρει το AFP. Μάλιστα ο πατέρας του έχει ήδη προετοιμαστεί για την «άφιξη» των νεοσσών καθώς έχει κατασκευάσει ένα πολυτελές κοτέτσι, όπως δήλωσε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ