Η συμβουλή του Τζεμπ Μπους στον Ντόναλντ Τραμπ - iefimerida.gr

Η συμβουλή του Τζεμπ Μπους στον Ντόναλντ Τραμπ

Φωτογραφία: AP Photo/Matt Rourke
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Σταματήστε να λέτε πράγματα που δεν είναι αληθή». Αυτή ήταν η συμβουλή του Τζεμπ Μπους προς τον Ντόναλντ Τραμπ.

Ο πρώην αντίπαλος του Αμερικανού προέδρου στις προκριματικές για το χρίσμα του Ρεπουμπλικανικού κόμματος εκτίμησε πως ο μεγιστάνας έχει επιλέξει «πολύ καλούς» συνεργάτες και χαιρέτισε ορισμένες από τις πρωτοβουλίες του, όμως εμφανίστηκε πολύ επικριτικός όσον αφορά το «στιλ» του.

«Δεν ακολούθησε το προεδρικό στυλ στο οποίο έχει συνηθίσει ο κόσμος και νομίζω ότι αυτό είναι το πρόβλημα», εξήγησε μιλώντας στην εκπομπή Facing South Florida, στο τηλεοπτικό κανάλι CBS Miami.

«Θα έπρεπε να σταματήσει να λέει πράγματα που δεν αληθεύουν», πρόσθεσε, όταν ρωτήθηκε για τις συνεχείς αναρτήσεις του προέδρου στο Twitter.

«Εχει πολλή δουλειά και κάποια από αυτά τα πράγματα, οι παρακολουθήσεις και τα τοιαύτα, αποσπούν πλήρως την προσοχή και καθιστούν πιο δύσκολο το έργο του», ανέφερε.

Τα μηνύματα του Τραμπ στο Twitter αποδυναμώνουν τα προεδρικά καθήκοντά του; «Ναι, κάπως», απάντησε. «Είναι άλλο πράγμα να το κάνεις όταν είσαι υποψήφιος όμως όταν είσαι πρόεδρος, τα λεγόμενα σου έχουν συνέπειες», συμπλήρωσε.

Με πληροφορίες ΑΠΕ-ΜΠΕ, AFP

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Τζεμπ Μπους Ντόναλντ Τραμπ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ