Το μέλλον της Ευρώπης, η Τουρκία και ο λαϊκισμός στην ατζέντα των συναντήσεων Σαμαρά στην Μάλτα - iefimerida.gr

Το μέλλον της Ευρώπης, η Τουρκία και ο λαϊκισμός στην ατζέντα των συναντήσεων Σαμαρά στην Μάλτα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το μέλλον της Ευρώπης, η Τουρκία, και ο λαϊκισμός που πρέπει να ηττηθεί ήταν στην ατζέντα των συναντήσεων που είχε στη Μάλτα ο Αντώνης Σαμαράς.

Στο περιθώριο του ετήσιου συνεδρίου του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος ο πρώην πρωθυπουργός ήταν προσκλεκλημένος ως μέλος του προεδρείου του Ινστιτούτου Βίλφριντ Μαρτένς, το οποίο αποτελεί και το επίσημο think tank του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος.

Μεταξύ άλλων είχε τετ α τετ με τον Ιρλανδό πρωθυπουργό Εντα Κένι, τον πρόεδρο του ΕΛΚ Γιόζεφ Ντολ, τον πρόεδρο του ινστιτούτου Μάρτενς, τον πρώην πρωθυπουργό της Σλοβακίας Μίκουλας Τζουρίντα, τον ευρωπαίο επίτροπο Δημήτρη Αβραμόπουλου, τον πρώην ευρωπαίο επίτροπο, Ζακ Σαντέρ και τον Βούλγαρο πρώην πρωθυπουργό, Μπόικο Μπορίσοφ, ο οποίος νίκησε στις εκλογές στη γειτονική χώρα πριν από μερικές μέρες.

Το μέλλον της Ευρώπης, η Τουρκία και ο λαϊκισμός στην ατζέντα των συναντήσεων Σαμαρά στην Μάλτα | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Σαμαράς Μάλτα ΕΛΚ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ