«Γεια σας, εδώ Μόρια» -Πρόσφυγες έχουν δικό τους κανάλι στο Youtube [βίντεο] - iefimerida.gr

«Γεια σας, εδώ Μόρια» -Πρόσφυγες έχουν δικό τους κανάλι στο Youtube [βίντεο]

Φωτογραφία: Youtube
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δύο πρόσφυγες που βρίσκονται στο hotspot της Μόριας είχαν την ιδέα να δημιουργήσουν δικό τους κανάλι στο Youtube και να καταγράψουν την καθημερινότητά τους.

Ο Μπάσελ και Μουράντ γυρίζουν τα βίντεο των «Τwins 4 ever» και αποτυπώνουν με χιούμορ και διεισδυτικότητα όλα όσα γίνονται στο καμπ, τη ζωή τους και τις δυσκολίες, όπως αναφέρει το «politikalesvos.gr».

«Γεια σας , είμαι ο Μουράντ δίπλα μου είναι ο Μπάζελ. Είμαι εδώ επτά μήνες και σκεφτήκαμε να κάνουμε ένα κανάλι που θα βγαίνει από τη Μόρια. Δεν είμαστε στην πραγματικότητα δίδυμοι, είμαστε όμως “αδέρφια” που συναντηθήκαμε εδώ στη Μόρια», λένε.

Κάποια βίντεο είναι γυρισμένα στο λεωφορείο, άλλα στην ταβέρνα και το νοσοκομείο με τον Μουράντ και τον Μπάσελ να εκπέμπουν από το νησί, μέσω ενός καναλιού από πρόσφυγες για όλους.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ μόρια κανάλι στο Youtube πρόσφυγες
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ