17 άνθρωποι εξηγούν γιατί μένουν σε μια σχέση που έχει τελειώσει - iefimerida.gr

17 άνθρωποι εξηγούν γιατί μένουν σε μια σχέση που έχει τελειώσει

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Παρόλο που γνωρίζουν πως δεν είναι σωστό ούτε για τους ίδιους ούτε για τους συντρόφους τους, πολλοί άνθρωποι παραμένουν με έναν άνθρωπο, ακόμη κι όταν τους έχει φύγει ο έρωτας και η επιθυμία, για τους λάθος λόγους. Πολλές φορές η δικαιολογία είναι τα παιδιά, οι οικονομικοί παράγοντες ή απλώς η αίσθηση της ασφάλειας που τους βγάζει το δοκιμασμένο και οικείο περιβάλλον.

Πρόσφατα το Reddit δημοσίευσε ανώνυμες εξομολογήσεις αναγνωστών του, οι οποίοι παραμένουν στη σχέση τους γνωρίζοντας όμως πως ο/η σύντροφός τους δεν είναι απαραίτητα ο ένας και μοναδικός.

«Ποιος ξέρει πως δεν πρόκειται να κρατήσει, για ποιον λόγο δεν πρόκειται να κρατήσει και συνεχίζει να είναι σε μία σχέση;»

Οι 17 απαντήσεις που αναρτήθηκαν στο forum της ιστοσελίδας μόνο λύπη και αμφιβολίες μπορούν να προξενήσουν. Οι περισσότεροι άνθρωποι παραδέχτηκαν πως έχουν επίγνωση ότι ο σύντροφός τους δεν έχει πλέον αισθήματα για αυτούς αλλά συνεχίζουν να προσπαθούν μόνο και μόνο επειδή είναι κάτι βολικό. Άλλοι είπαν πως συνεχίζουν να είναι μαζί επειδή δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να φροντίσουν μόνοι τους το παιδί τους. Κάποιοι άλλοι ωστόσο, δήλωσαν ότι μένουν στη σχέση διατηρώντας μία ελπίδα πως ο σύντροφός τους θα αλλάξει χαρακτήρα κάποια στιγμή.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο BOVARY.GR πατώντας ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ζευγάρι γάμος διαζύγιο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ