Survivor: Αγριο χέρι της Βαλαβάνη στον Αγγελόπουλο - Παρατηρήσεις σε έντονο ύφος [βίντεο] - iefimerida.gr

Survivor: Αγριο χέρι της Βαλαβάνη στον Αγγελόπουλο - Παρατηρήσεις σε έντονο ύφος [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τις τελευταίες δύο ημέρες, οι σχέσεις της Ευριδίκης Βαλαβάνη με τον Γιώργο Αγγελόπουλο αποκαταστάθηκαν στο παιχνίδι Survivor αφού όπως είπαν και οι δύο, δόθηκαν οι αμοιβαίες εξηγήσεις. Ωστόσο, τόσο στο αγώνισμα ασυλίας όσο και στο έπαθλο φαγητού, η αθλητικογράφος δεν δίστασε να μιλήσει δύο φορές έντονα προς τον Ντάνο, χωρίς μάλιστα αυτός να αντιδράσει.

Από τη μία η Βαλαβάνη φαίνεται πιο άνετη και σκληρή απέναντι στον Αγγελόπουλο και από την άλλη, ο Ντάνος αρκετά πιο υποχωρητικός όσον αφορά τις παρατηρήσεις που δέχεται.

Στο τελευταίο αγώνισμα μάλιστα, η κάμερα «συνέλαβε» τη Βαλαβάνη να κάνει παρατηρήσεις εκ νέου στον Αγγελόπουλο χωρίς ωστόσο να φανεί τι ήταν αυτό που την ενόχλησε.

«Ρε Γιώργο… Μην τα κάνεις αυτά… Αυτά μην τα κάνεις… Δεν είναι ωραίο», ακούγεται να λέει η Βαλαβάνη, με τον Αγγελόπουλο να τη ρωτά αν την ενοχλεί και την ίδια να απαντά «Με ενοχλεί, ναι. Με ενοχλεί γιατί είσαι στην ομάδα μου. Δεν θέλω να γίνονται αυτά…».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ