Χρίστος Δήμας: Επιλέγω μειώσεις δαπανών αντί για νέους φόρους και αυξήσεις εισφορών - iefimerida.gr

Χρίστος Δήμας: Επιλέγω μειώσεις δαπανών αντί για νέους φόρους και αυξήσεις εισφορών

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο βουλευτής Κορινθίας της ΝΔ Χρίστος Δήμας, συγκρίνοντας τα τρία μνημόνια που έχουν επιβληθεί στη χώρα, είπε πως τη μοναδική περίοδο που η οικονομία σταθεροποιήθηκε ήταν όταν εφαρμόστηκε το μείγμα πολιτικής της ΝΔ.

Μάλιστα μιλώντας στη Βουλή παρέθεσε και τον παρακάτω πίνακα, στον οποίο αποτυπώνεται το μείγμα δημοσιονομικής πολιτικής στα τρία μνημόνια.

Χρίστος Δήμας: Επιλέγω μειώσεις δαπανών αντί για νέους φόρους και αυξήσεις εισφορών | iefimerida.gr 0

Σε ανάρτηση του στο facebook ο κ.Δήμας έγραψε:
«Από το να μπαίνουν φόροι και να αυξάνονται ασφαλιστικές εισφορές, προτιμώ να μειώνουμε δημόσιες δαπάνες. Τα στοιχεία όμως για το πως επέλεξε κάθε Κυβέρνηση να πετύχει τους στόχους του προγράμματος, είναι χαρακτηριστικά. Αποδεικνύεται, ότι τη μοναδική περίοδο που η οικονομία σταθεροποιήθηκε ήταν όταν εφαρμόστηκε το δικό μας μείγμα πολιτικής, με τις λιγότερες επιβαρύνσεις στην καθημερινότητα του πολίτη».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Χρίστος Δήμας μνημόνιο εισφορές φόροι
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ