Έμα Τόμσον: Γιατί απείλησε να φύγει από ταινία; - iefimerida.gr

Έμα Τόμσον: Γιατί απείλησε να φύγει από ταινία;

Φωτογραφία: Axel Schmidt/AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η βρετανίδα ηθοποιός, Έμα Τόμσον, αποκάλυψε το περιστατικό, που απείλησε να φύγει από ταινία, όταν η παραγωγή ζήτησε από συνάδελφό της να αδυνατίσει αλλά και τους λόγους για τους οποίους δεν μετακόμισε ποτέ στο Λος Άντζελες.

Περί κιλών ο λόγος και η εκθαμβωτική Έμα Τόμσον εκμυστηρεύτηκε στο πλατό του Σουηδικού chat show, Skavlan «Είναι περίεργο μέρος το Λος Άντζελες και δε θα μπορούσα να μείνω εκεί».

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός μίλησε για την πίεση, που ασκείται στις συναδέλφους της, να παραμείνουν αδύνατες. «Ανορεξία. Υπάρχουν τόσα νέα παιδιά, αγόρια και κορίτσια και ηθοποιοί, που είναι τόσο πάρα πολύ αδύνατες, που είναι στα 30 τους και απλά δεν τρώνε» ανέφερε, ενώ πρόσθεσε ότι αυτό το ζήτημα «Χειροτερεύει».

Στο πλαίσιο της συζήτησης περί ανορεξίας, η ηθοποιός εκμυστηρεύτηκε και μία προσωπική της εμπειρία, όταν απείλησε να εγκαταλείψει την παραγωγή της ταινίας «Επιστροφή στο Μπράιντσχεντ» του 2008, μόλις ζητήθηκε από τη συμπρωταγωνίστρια της να χάσει κιλά.

«Οι παραγωγοί της είπαν «Θα χάσεις μερικά κιλά;». Εκείνη ήταν εξαίσια. Τότε τους είπα. Αν της ξαναμιλήσετε για αυτό το θέμα, σε οποιοδήποτε επίπεδο, θα φύγω από την ταινία. Μην το ξανακάνετε ποτέ αυτό».

«Είναι απαίσιο αυτό που συμβαίνει εκεί έξω και όσο πάει και χειροτερεύει» τόνισε η Έμα Τόμσον.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Έμα Τόμσον
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ