Τα 10 πράγματα που πρέπει να έχει η αντρική ντουλάπα – Στην ηλικία των 30 [εικόνες] - iefimerida.gr

Τα 10 πράγματα που πρέπει να έχει η αντρική ντουλάπα – Στην ηλικία των 30 [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Είναι η στιγμή που κάθε άντρας οφείλει να αφήσει πίσω του την «εφηβική» νιότη και να προσαρμοστεί σε ένα περιβάλλον που θα τον μεταλλάξει σε κυρίαρχο αρσενικό.

Είτε αυτό αφορά τον επαγγελματικό χώρο, είτε την καθημερινότητά του. Η αντρική γκαρνταρόμπα αλλάζει ή τουλάχιστον οφείλει να αλλάξει, όταν ο άντρας πατήσει τα πρώτα «άντα».

1. Ενα κοστούμι ραμμένο πάνω σου
Τίποτα καλύτερο και πολυτιμότερο από ένα ραμμένο γκρι κοστούμι. Μπορεί να σε συνοδέψει σε επαγγελματικές εκδηλώσεις έως και πιο χαλαρές υποχρεώσεις.

2.Ενα μπλέιζερ
Προτίμησέ το σε μπλε απόχρωση. Μπορεί να φορεθεί εξίσου με ένα λευκό T-shirt, ακόμη και με πουκάμισο-γραβάτα.

Τα 10 πράγματα που πρέπει να έχει η αντρική ντουλάπα – Στην ηλικία των 30 [εικόνες] | iefimerida.gr 0

3. Ενα ακριβό ρολόι
Επένδυσε στο ρολόι. Είναι το μοναδικό αντρικό κόσμημα, το οποίο σηκώνει και μια σπατάλη παραπάνω. Σκέψου διαχρονικά και όχι με τις τάσεις της μόδας.

4. Δύο δερμάτινα ζευγάρια παπούτσια
Ενα καφέ και ένα μαύρο. Το καλό δερμάτινο παπούτσι είναι all time classic στο αντρικό ντύσιμο, οπότε αποτελεί μια επένδυση, η οποία αξίζει στο 100% το κεφάλαιο που θα δαπανήσεις.

Τα 10 πράγματα που πρέπει να έχει η αντρική ντουλάπα – Στην ηλικία των 30 [εικόνες] | iefimerida.gr 1

5. Ενα καλό μπουφάν
Ωραίο το στιλ, ακόμη πιο ωραία όμως η ζεστασιά. Οι κρύες μέρες του χειμώνα απαιτούν ένα καλό μπουφάν. Είτε για μέσα στην πόλη είτε για τις εξορμήσεις μου στην εξοχή, εκεί όπου η θερμοκρασία θα αγγίζει ακόμη και το μηδέν!

6. Το παλτό
Θα το πάρεις τώρα και θα το φοράς για τα επόμενα τουλάχιστον πέντε χρόνια. Συνοδευτικό πάνω από το κοστούμι το χειμώνα, γιατί καλό το μπουφάν όμως δεν «μπαίνει» σε όλους τους χώρους που θα επισκεφθείς.

Τα 10 πράγματα που πρέπει να έχει η αντρική ντουλάπα – Στην ηλικία των 30 [εικόνες] | iefimerida.gr 2

7. Μια καλή ομπρέλα
Για να μην τρέχεις πανικόβλητος όταν θα σε πιάνει ξαφνικά η βροχή στο δρόμο ή για να έχεις ως σωστός τζέντλεμαν, κάτι για να προστατέψεις τη γυναίκα που θα συνοδεύεις σε ένα ραντεβού.

8. Η επαγγελματική τσάντα
Καλός ο σάκος πλάτης όμως δεν είναι για όλες τις ηλικίες. Μια καλή τσάντα για το γραφείο, είναι πάντα ό,τι καλύτερο για να δώσει έμφαση στο στιλ σου.

Τα 10 πράγματα που πρέπει να έχει η αντρική ντουλάπα – Στην ηλικία των 30 [εικόνες] | iefimerida.gr 3

9. Το πορτοφόλι
Σταμάτα να έχεις λεφτά σε όλες τις τσέπες, δεξιά και αριστέρα. Ένα καλό δερμάτινο πορτοφόλι στο οποίο θα μπορείς να βάλεις όλα σου τα προσωπικά έγγραφα και φυσικά τις κάρτες σου εκτός από τα χρήματά σου.

10. Ενα καλό σκούρο τζιν
Όχι σκισμένο, όχι με «νερά». Οσο πιο απλό, σκουρόχρωμο, τόσο το καλύτερο. Οι δυνατότητες που σου δίνει άλλωστε είναι αμέτρητες και μπορούν να το μετατρέψουν σε ένα πρώτης τάξεως εργαλείο.

Τα 10 πράγματα που πρέπει να έχει η αντρική ντουλάπα – Στην ηλικία των 30 [εικόνες] | iefimerida.gr 4
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ντύσιμο άντρας 30 ετών
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ