Στη Δημοκρατική Συμπαράταξη ο Μπαργιώτας -Η επιστολή προσχώρησης στην ΚΟ [εικόνες] - iefimerida.gr

Στη Δημοκρατική Συμπαράταξη ο Μπαργιώτας -Η επιστολή προσχώρησης στην ΚΟ [εικόνες]

Φωτογραφίες: Nick Paleologos / SOOC
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την προσχώρησή του στην κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ ανακοίνωσε ο βουλευτής Λάρισας Κώστας Μπαργιώτας.

Ο βουλευτής είχε εκλεγεί με το Ποτάμι και ανεξαρτητοποιήθηκε πρόσφατα διαφωνώντας με την πορεία του κόμματος.

Προηγήθηκε συνάντηση του ίδιου με τη Φώφη Γεννηματά, όπου έδωσαν τα χέρια

Στην ανακοίνωσή του υποστηρίζει ότι εντάχθηκε στο κόμμα με στόχο να συνδράμει στην προσπάθεια ανασύστασης της Κεντροαριστέρας, την οποία κρίνει απολύτως απαραίτητη σε αυτή την κρίσιμη στιγμή για τη χώρα.

«Το κάλεσμα της Δημοκρατικής Συμπαράταξης σε ένα Συνέδριο ενότητας και σύνθεσης μπορεί και πρέπει να οδηγήσει στην ενοποίηση όλων των δυνάμεων της δημοκρατικής παράταξης. Εντάσσομαι από σήμερα στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της Δημοκρατικής Συμπαράταξης για να συνδράμω σε αυτή την προσπάθεια. Μια τέτοια διαδικασία ούτε εύκολη είναι ούτε προδιαγεγραμμένη. Για να είναι επιτυχής, προϋποθέτει βούληση και πολιτική γενναιότητα απ’ όλους», σημειώνει χαρακτηριστικά ο Κωνσταντίνος Μπαργιώτας.

Παράλληλα, με την ανακοίνωσή του εξαπολύει διμέτωπη επίθεση εναντίον της κυβέρνησης και της ΝΔ, καταλογίζοντας στη μεν κυβέρνηση ότι «δεν μπορεί να διαχειριστεί το πρόβλημα της χώρας», στη δε ΝΔ ότι δεν φαίνεται ικανή να διατυπώσει αξιόπιστη πρόταση εξουσίας και «αρκείται σε μια αέναη εκλογολογία».

«Σε αυτό το πλαίσιο η ανασύσταση της Κεντροαριστεράς σε ενιαίο πολιτικό φορέα, ικανό να περιγράψει και να επιδιώξει το όραμα μιας σύγχρονης Ευρωπαϊκής Ελλάδας, είναι απολύτως απαραίτητη. Μάλιστα επείγει», υπογραμμίζει ο βουλευτής.

Μετά την προσχώρηση του Κ. Μπαργιώτα το ΠΑΣΟΚ θα έχει 19 βουλευτές (είναι η τρίτη σε δύναμη κοινοβουλευτική ομάδα) και οι ανεξάρτητοι βουλευτές θα περιοριστούν σε 6 από 7.

Στη Δημοκρατική Συμπαράταξη ο Μπαργιώτας -Η επιστολή προσχώρησης στην ΚΟ [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Στη Δημοκρατική Συμπαράταξη ο Μπαργιώτας -Η επιστολή προσχώρησης στην ΚΟ [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Στη Δημοκρατική Συμπαράταξη ο Μπαργιώτας -Η επιστολή προσχώρησης στην ΚΟ [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ