Ο ποδοσφαιριστής «προφήτης» του Survivor αποκαλύπτει ποιος θα φύγει αυτή την εβδομάδα - iefimerida.gr

Ο ποδοσφαιριστής «προφήτης» του Survivor αποκαλύπτει ποιος θα φύγει αυτή την εβδομάδα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι διαρροές που υπάρχουν αναφορικά με τους νικητές στα αγωνίσματα, τα έπαθλα αλλά και τις αποχωρήσεις από το Survivor κυριαρχούν στον χώρο των social media τις τελευταίες ημέρες, με τον ποδοσφαιριστή Άρη Σοϊλέδη να κλέβει τα πρωτεία.

Ο πρώην άσος της ΑΕΚ, που τώρα αγωνίζεται στην Ομόνοια, είναι «άχαστος» από την περασμένη Παρασκευή, όσον αφορά τις «προβλέψεις» του.

Συγκεκριμένα, είχε αποκαλύψει έναν διάλογο, στον οποίο αναφερόταν ποιος θα έχανε το έπαθλο της ασυλίας αλλά και ποιοι θα ήταν οι προτεινόμενοι. Όλως τυχαίως, έπεσε μέσα! Μάλιστα, είχε ενημερώσει και για το έπαθλο φαγητού που θα κέρδιζαν οι «Μαχητές» μία ημέρα πριν.

Ο ποδοσφαιριστής «προφήτης» του Survivor αποκαλύπτει ποιος θα φύγει αυτή την εβδομάδα | iefimerida.gr 0

Το δεύτερο snapchat που χρησιμοποίησε ίσως αποδειχθεί και αυτό «προφητικό». Ανέβασε μια φωτογραφία του Ορέστη Τσανγκ, τον οποίο και αποχαιρετούσε από το παιχνίδι.

Ο ποδοσφαιριστής «προφήτης» του Survivor αποκαλύπτει ποιος θα φύγει αυτή την εβδομάδα | iefimerida.gr 1

Εν τω μεταξύ, το απόγευμα της Τρίτης πόσταρε μια φωτογραφία με μακαρόνια και κιμά. Ελάχιστοι κατάλαβαν ότι το πιάτο που επέλεξε συνδεόταν με το Survivor, μέχρι που ξεκίνησε το αγώνισμα και ο Σάκης Τανιμανίδης αποκάλυψε το έπαθλο φαγητού. Δεν ήταν άλλο από μια μακαρονάδα με κιμά και τυρί για κάθε παίκτη της νικήτριας ομάδας.

Ο ποδοσφαιριστής «προφήτης» του Survivor αποκαλύπτει ποιος θα φύγει αυτή την εβδομάδα | iefimerida.gr 2

Πάντως, πριν από λίγη ώρα, αντιλαμβανόμενος τον ντόρο που έχει γίνει γύρω από το όνομά του, θέλησε με ένα μήνυμα να διευκρινίσει κάποια πράγματα.

Ο ποδοσφαιριστής «προφήτης» του Survivor αποκαλύπτει ποιος θα φύγει αυτή την εβδομάδα | iefimerida.gr 3
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αρης σοϊλεδης Survivor
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ