Survivor: «Κάνουν όπως οι γκόμενες» - Η μπηχτή του Κύπριου για τους «Διάσημους» [βίντεο] - iefimerida.gr

Survivor: «Κάνουν όπως οι γκόμενες» - Η μπηχτή του Κύπριου για τους «Διάσημους» [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το τελευταίο επεισόδιο του Survivor είχε μια ακόμη νίκη για τους «Διάσημους», οι οποίοι επέστρεψαν μετά τη νίκη στην ασυλία και στα έπαθλα φαγητού. Την ίδια ώρα που στο στρατόπεδο των «Μαχητών», η ομάδα φαίνεται κομμένη στα δύο.

Μια λαχταριστή μακαρονάδα με κιμά και με τριμμένη παρμεζάνα περίμενε τους «Διάσημους», οι οποίοι κατάφεραν να επικρατήσουν εύκολα των «Μαχητών» στο τελευταίο αγώνισμα.

Και ενώ το κλίμα φαίνεται να έχει επανέλθει σε καλά επίπεδα για τον Γιώργο Αγγελόπουλο και την παρέα του, δεν ισχύει το ίδιο για τους «Μαχητέϛ». Ο Ορέστης Τσανγκ έκανε μια ακόμη επίθεση κυρίως προς τις γυναίκες της ομάδας, για την συμπεριφορά τους μετά την ήττα και βρέθηκε στο στόχαστρο των περισσότερων.

Ο εκνευρισμός όμως των «Μαχητών» δεν περιορίζεται μόνο μέσα στην ομάδα τους αλλά και κατά των αντιπάλων. Χαρακτηριστική ήταν η ατάκα του Κύπριου Μάριου Ιωαννίδη, δευτερόλεπτα μετά την ήττα τους. «Κάνουν όπως οι λούλες, όπως οι γκόμενες» είπε προς τους συμπαίκτες του, βλέποντας τους «Διάσημους» να πανηγυρίζουν.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Survivor διάσημοι μαχητές
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ