H Ναόμι Κάμπελ αποδεικνύει ότι παραμένει γαζέλα στα 46 της [εικόνες] - iefimerida.gr

H Ναόμι Κάμπελ αποδεικνύει ότι παραμένει γαζέλα στα 46 της [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπορεί να βρίσκεται στον χώρο του μόντελινγκ για περισσότερα από 30 χρόνια όμως στα 46 της καταφέρνει να βάζει κάτω, ακόμη και τα πιο φρέσκα πρόσωπα της μόδας.

Ο λόγος γίνεται για την ιέρεια του μόντελινγκ, Ναόμι Κάμπελ η οποία πρόσφατα φωτογραφήθηκε για το ανοιξιάτικο εξώφυλλο του περιοδικού μόδας Sorbet ντυμένη με κομμάτια από τη νέα κολεξιόν της Burberry. Το supermodel πόζαρε για τον φακό του στενού της φίλου και συνεργάτη Νίκο Μπούστος σε κόνσεπτ με αέρα της δεκαετίας του ‘70 και εμπνευσμένο από θρυλικές προσωπικότητες της ροκ.

Η για ακόμη μία φορά εκθαμβωτική Ναόμι Κάμπελ εμφανίζεται φορώντας ένα κομψό σακάκι και μπότες του οίκου Burberry ενώ σε κάποιες φωτογραφίες αλλάζει στυλ, φορώντας ένα μαντήλι στα μαλλιά που θύμιζε την Πάτι Σμιθ και τον θρύλο τον Aerosmith, Στίβεν Τάιλερ. Το φόντο είναι λιτό, με έναν καφέ δερμάτινο καναπέ να κοσμεί τον κρεμ τοίχο του χώρου.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο BOVARY.GR πατώντας ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ναόμι Κάμπελ γυναίκα γαζέλα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ