Ιαπωνία: Παίκτες του βόλεϊ πιάστηκαν στα χέρια αλλά στο τέλος φιλήθηκαν στο στόμα [βίντεο] - iefimerida.gr

Ιαπωνία: Παίκτες του βόλεϊ πιάστηκαν στα χέρια αλλά στο τέλος φιλήθηκαν στο στόμα [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οταν δύο αθλητές πιάνονται στα χέρια, εντός του αγωνιστικού χώρου, ο φόβος είναι πάντα ότι η... σύρραξη θα γενικευθεί. Η διαφωνία δύο βολεϊμπολιστών στην Ιαπωνία όμως είχε εντελώς διαφορετική κατάληξη.

Στο All-Star Game, ο Γιου Γιαμαμότο και ο Τακούγια Τακαμάτσου διαφώνησαν για μία φάση αρχικά με το φιλέ ανάμεσά τους. Στη συνέχεια ο ένας πέρασε κάτω από αυτό και άρχισαν να σπρώχνονται, ενώ φώναζαν ο ένας στον άλλον. Στο τέλος όμως φιλήθηκαν στο στόμα!

Πάντως, από το βίντεο φαίνεται ότι η διαφωνία τους δεν ήταν σοβαρή, καθώς οι άλλοι παίκτες γελούσαν την ώρα που εκείνοι έσπρωχναν ο ένας τον άλλον. Μετά την αναμέτρηση, ο Τακαμούτσου δήλωσε ότι αγαπά τον Γιαμαμότο σαν να είναι ο μικρός αδελφός του.

Οπως αναφέρει η Daily Mail, δεν είναι η πρώτη φορά που οι δυο τους φιλήθηκαν σε αγώνα βόλεϊ, καθώς το έχουν ξανακάνει στο πρωτάθλημα.

Ιαπωνία: Παίκτες του βόλεϊ πιάστηκαν στα χέρια αλλά στο τέλος φιλήθηκαν στο στόμα [βίντεο] | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ βόλει Ιαπωνία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ