ΝΔ σε Τζανακόπουλο: Αναλογιστείτε τι ζημιά έχετε προκαλέσει στη χώρα - iefimerida.gr

ΝΔ σε Τζανακόπουλο: Αναλογιστείτε τι ζημιά έχετε προκαλέσει στη χώρα

Φωτογραφία: Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τις δηλώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου Δημήτρη Τζανακόπουλου για την αξιολόγηση, σχολίασε αιχμηρά η Νέα Δημοκρατία.

«Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος θα όφειλε να αναλογιστεί τη ζημιά που έχει προκαλέσει η Κυβέρνηση του κ. Τσίπρα με την τεράστια καθυστέρηση στο κλείσιμο της αξιολόγησης. Αν έχει στοιχειώδη ευθύνη, θα έπρεπε να εξηγήσει στον ελληνικό λαό τι ακριβώς διαπραγματεύεται έναν ολόκληρο χρόνο και τι έχει κερδίσει για λογαριασμό των Ελλήνων πολιτών», τονίζει το γραφείο Τύπου της ΝΔ.

Και καταλήγει: «Δυστυχώς, απολύτως τίποτα και η αβεβαιότητα εξαπλώνεται παντού στην οικονομία και την κοινωνία».

Υπενθυμίζεται ότι σήμερα, κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών, ο κ. Τζανακόπουλος επισήμανε ότι οι ελληνικές αρχές εργάζονται εντατικά ώστε να καταλήξουν το συντομότερο δυνατό σε μια κοινά αποδεκτή λύση, πέρα από παράλογες και ανεδαφικές απαιτήσεις.

«Τις τελευταίες μέρες η ΝΔ βλέποντας πως οδεύουμε στην εξεύρεση κοινού τόπου με τους θεσμούς έχει ξεπεράσει κάθε όριο στην προσπάθεια να προκαλέσει αποσταθεροποίηση επενδύοντας για άλλη μια φορά στην καταστροφή», πρόσθεσε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ