7 σημάδια πως πρέπει να κάνεις ξεκαθάρισμα στο σπίτι σου - iefimerida.gr

7 σημάδια πως πρέπει να κάνεις ξεκαθάρισμα στο σπίτι σου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το οργανωμένο και τακτοποιημένο σπίτι είναι το όνειρο κάθε νοικοκυράς, γιατί απαιτεί ελάχιστο χρόνο κατά την καθαριότητα και βελτιώνει την ψυχολογική διάθεση.

Παρόλα αυτά, θα έχετε παρατηρήσει, ότι εκεί που προσπαθείτε να βάλετε τα πάντα σε μια τάξη, πλουτίζετε ακόμα περισσότερο το χώρο σας είτε γιατί σας πιάνει η καταναλωτική σας μανία είτε γιατί έχετε «δεθεί» συναισθηματικά με τα υπάρχοντα σας.

Το ξέρατε όμως ότι μπορείτε να υιοθετήσετε μια αποτελεσματική πρακτική, που θα αλλάξει τη δική σας ζωή, αλλά και τη ζωή άλλων ανθρώπων, αφού τα αντικείμενα που εσείς θα απορρίψετε, θα γίνουν πολύτιμα για εκείνους που το έχουν ανάγκη;

Το τρίπτυχο έχει ως εξής: απορρίψτε, μειώστε και δώστε την ευκαιρία να επαναχρησιμοποιηθεί ότι δεν σας είναι πια απαραίτητο, αφού πρώτα διαβάσετε επτά λόγους που θα σας πείσουν.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο BOVARY.GR πατώντας ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ σπίτι καθαριότητα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ