«Καμπάνα» σε Μέσι: Την «έπεσε» σε επόπτη και τιμωρήθηκε με 4 αγωνιστικές [βίντεο] - iefimerida.gr

«Καμπάνα» σε Μέσι: Την «έπεσε» σε επόπτη και τιμωρήθηκε με 4 αγωνιστικές [βίντεο]

Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πολύ σημαντική απουσία για την εθνική Αργεντινής λίγες ώρες πριν την αναμέτρηση με τη Βολιβία για την 14η αγωνιστική της προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018.

Η Αργεντίνικη Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου εξέδωσε ανακοίνωση και γνωστοποίησε πως ο Λιονέλ Μέσι δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή, καθώς η FIFA τον τιμώρησε για τη συμπεριφορά του απέναντι στον βοηθό του αγώνα με τη Χιλή.

Μπορεί η «αλμπισελέστε» να επικράτησε με 1-0 της "ρόχα", αλλά ο σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα είχε σοβαρά παράπονα απ' τον βοηθό, με αποτέλεσμα να τον... στολίσει με διάφορα κοσμητικά επίθετα, τα οποία κατέγραψε ο τηλεοπτικός φακός και παράλληλα γράφτηκαν απ' τον διαιτητή στο φύλλο αγώνα.

Ο Μέσι δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στις επόμενες αναμετρήσεις της πατρίδας του για τα προκριματικά του Παγκόσμιου Κυπέλλου του 2018, που σημαίνει ότι θα χάσει το ραντεβού της Τετάρτης με την Βολιβία και στη συνέχεια τους αγώνες με την Ουρουγουάη, τη Βενεζουέλα και το Περού. Ο αστέρας της Μπαρτσελόνα τιμωρήθηκε επίσης με χρηματικό πρόστιμο 10.000 ελβετικών φράγκων. Τόσο ο παίχτης όσο και η ομοσπονδία της Αργεντινής ενημερώθηκαν για την ποινή και έχουν δικαίωμα να ασκήσουν έφεση.

Δείτε το βίντεο

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μέσι τιμωρία αργεντικη Βολιβία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ