ΟΝΝΕΔ: Ο Τσίπρας επέλεξε να υμνήσει ένα πρωταγωνιστή των ετών του διχασμού - iefimerida.gr

ΟΝΝΕΔ: Ο Τσίπρας επέλεξε να υμνήσει ένα πρωταγωνιστή των ετών του διχασμού

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ανακοίνωση για με αφορμή την παρουσία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στα εγκαίνια που πραγματοποιήθηκαν χθες για τη μόνιμη έκθεση «Νίκος Μπελογιάννης» εξέδωσε η ΟΝΝΕΔ.

«Εν μέσω της όχι μόνο οικονομικής, αλλά και θεσμικής, σφοδρής κρίσης που βιώνει η χώρα μας, χρειάζεται μια κυβέρνηση και ένας πρωθυπουργός που θα ενώσει τους Έλληνες. Αντ' αυτού, ο Αλέξης Τσίπρας επιλέγει σήμερα, ως γνήσιος εκφραστής μετεμφυλιακών συμπλεγμάτων, να υμνήσει έναν πρωταγωνιστή των ετών του διχασμού, πιστός στην επαίσχυντη και εκδικητική συνθηματολογία του ακροατηρίου του "ΕΑΜ, ΕΛΑΣ, Μελιγαλάς"», ανάφερε στην ανακοίνωση που εξέδωσε χθες η ΟΝΝΕΔ.

Από την πλευρά του, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος απαντώντας σήμερα, στην ενημέρωση των πολοτικών συντακτών, σε ερώτηση του Νίκου Λιονάκη για το Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, χαρακτήρισε «κατάπτυστο» το σχόλιο της ΟΝΝΕΔ. «Ο Νίκος Μπελογιάννης το μόνο που αξίζει είναι μόνο τιμή», πρόσθεσε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ