Τα 10 ρούχα που αγοράζει συνέχεια μια γυναίκα στα 30 - iefimerida.gr

Τα 10 ρούχα που αγοράζει συνέχεια μια γυναίκα στα 30

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στα 30 της μια γυναίκα έχει μάθει περισσότερο τον εαυτό της και τις ανάγκες της σε σύγκριση με τα 20. Δεν επηρεάζεται τόσο εύκολα και ξέρει τι της ταιριάζει και τι δεν είναι στα μέτρα της.

Ιδίως όταν μιλάμε για ρούχα. Μια fashion editor, η Αλισον, περιγράφει τη μεγάλη αλλαγή που συντελέστηκε στις αγοραστικές της επιλογές όταν μπήκε σε αυτή τη δεκαετία.

«Οι αγοραστικές μας επιλογές αλλάζουν όσο περνούν τα χρόνια. Αλλάζουν οι σχέσεις, η καριέρα, η οικονομική μας κατάσταση. Διαπίστωσα ότι η μεγάλη αλλαγή ήρθε όταν πάτησα τα 30. Μέχρι τότε αγόραζα ρούχα που δεν μου ταίριαζαν και δεν με βόλευαν πραγματικά, μπορούσα να επηρεαστώ πολύ εύκολα. Μετά τα 30, είδα ότι αγόραζα συγκεκριμένα κομμάτια ξανά και ξανά, αυτά που με έκαναν χαρούμενη και με έκανα να νιώθω άνετα. Στα 30 σου τις περισσότερες φορές δεν αγοράζεις ρούχα χωρίς να σκεφτείς αν πραγματικά σε βολεύουν και ταιριάζουν στην καθημερινότητά σου».

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο BOVARY.GR πατώντας ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ρούχα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ