Παρθένης – Θάνου: Γνωριμία, σχέση, μονόπετρο σε μόλις 3 μήνες! - iefimerida.gr

Παρθένης – Θάνου: Γνωριμία, σχέση, μονόπετρο σε μόλις 3 μήνες!

Κατερίνα Θάνου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η είδηση του γάμου του Αλέξανδρου Παρθένη με την Κατερίνα Θάνου αποτέλεσε έκπληξη για όσους ασχολούνται με τα κοσμικά, καθώς δεν ήταν γνωστή ούτε καν η σχέση τους. Και όχι άδικα, αφού όλα έγιναν σε διάστημα μόλις 3 μηνών.

Ακόμα και άτομα από το κοντινό τους περιβάλλον ξαφνιάστηκαν με την είδηση, καθώς αν και γνώριζαν για την σχέση του μοντέλου με την αθλήτρια, δεν φαντάζονταν ότι τόσο γρήγορα θα αποφάσιζαν να την επισημοποιήσουν.

Όπως αναφέρει το περιοδικό CIAO, ο Παρθένης έκανε πρόταση γάμου στη Θάνου ενώ ήταν μαζί μόλις ένα μήνα, και συγκεκριμένα την 33η μέρα της γνωριμίας τους.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν πριν από περίπου τρεις μήνες σε μαγαζί της Γλυφάδας και στην αρχή έκαναν φιλική παρέα, η οποία γρήγορα εξελίχθηκε σε έρωτα. Η πρώτη τους κοινή έξοδος έγινε στην πρεμιέρα της παράστασης «Ράους», όπου και οι δύο προσπάθησαν να αποφύγουν τα φλας των φωτογράφων, ενώ γενικά και οι δύο φρόντιζαν να κρατούν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Ωστόσο, με την αναγγελία του γάμου τους στην εφημερίδα «Εστία», θέλοντας και μη η σχέση τους αποκαλύφθηκε. Πλέον, σύμφωνα με το περιοδικό, το ζευγάρι βρίσκεται σε αναζήτηση της κοινής τους στέγης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ