Στήνουν παγίδες στον μανιακό δολοφόνο των οδηγών ταξί -Κάμερες και κρυφοί αστυνομικοί ρίχνονται στη μάχη - iefimerida.gr

Στήνουν παγίδες στον μανιακό δολοφόνο των οδηγών ταξί -Κάμερες και κρυφοί αστυνομικοί ρίχνονται στη μάχη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Νέο σχέδιο ετοιμάζεται να υλοποιήσει η ΕΛ.ΑΣ. προκειμένου να εντοπίσει τον μανιακό δολοφόνο των οδηγών ταξί.

Στη μάχη λοιπόν για να πιάσουν τον δράστη βάζουν κάμερες, αλλά και μυστικούς αστυνομικούς, στήνοντας καρτέρι σε συγκεκριμένους φωτεινούς σηματοδότες επί της λεωφόρου Κηφισίας.

Σύμφωνα με τον «Ελεύθερο Τύπο», στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. που ασχολούνται με την υπόθεση υποστηρίζουν ότι δράστης και στις δύο επιθέσεις εναντίον οδηγών επιβιβάστηκε στα ταξί τη στιγμή που το όχημα ήταν ακινητοποιημένο σε κάποιο φανάρι, όχι σε ένα τυχαίο σημείο των δρόμων, σταματώντας τους με σινιάλο. Μάλιστα οι αστυνομικοί, στην προσπάθεια να αποκωδικοποιήσουν τις κινήσεις του δράστη, αναφέρουν πως η πρόθεσή του είναι να διαπιστώνει πρώτα ότι το ταξί δεν έχει άλλους πελάτες μέσα και ότι ταιριάζει το προφίλ του οδηγού στους δολοφονικούς του στόχους.

Το GPS έδειξε τα φανάρια
Στη δολοφονία του 52χρονου οδηγού ταξί, στις 28 Φεβρουαρίου, οι αστυνομικοί εξετάζοντας την πορεία που ακολούθησε από το σπίτι του έως το σημείο της δολοφονίας, μέσω του συστήματος εντοπισμού θέσης (GPS), διαπίστωσαν ότι όλες οι στάσεις που έκανε με το όχημα ήταν σε φωτεινούς σηματοδότες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ