Slingbacks: Το ψηλοτάκουνο (και όχι μόνο) που θα φορεθεί παντού φέτος - iefimerida.gr

Slingbacks: Το ψηλοτάκουνο (και όχι μόνο) που θα φορεθεί παντού φέτος

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δεν μιλάμε για άλλο ένα It παπούτσι αλλά για ένα παπούτσι που βρίσκεται σταθερά στην ντουλάπα πολλών γυναικών που εκτιμούν το διαχρονικό και επενδύουν στο κλασσικό.

Τα slingback ή σε απλά ελληνικά τα εξώφτερνα παπούτσια, που αγαπούσαν ιδιαίτερα οι γιαγιάδες μας, ανανεώνονται και γίνονται τάση.

Τα είδαμε στη συνεργασία του brand Vetments, που μετατρέπει αμφισβητήσιμα είδη μόδας σε must-haves, με την μάρκα Manolo Blahnik ως σατέν γόβες σε μαύρο και φωτεινό ροζ, αλλά και σε μαύρα μυτερά kitten heels με φιόγκους J’adior στο τελείωμα από τον οίκο Dior. Το δυναμικό comeback, όμως, δεν έμεινε μόνο εκεί με τα slingback να αγαπιούνται και από τον οίκο Hermes μέχρι Moschino και Marni.

Και αν φοβάστε πως θα θυμίζετε τη γιαγιά σας, σε περίπτωση που δεν αγαπάτε τα kitten heels, επιλέξτε ένα λίγο πιο ψηλό τακούνι. Να θυμάστε βέβαια πως το outfit που θα επιλέξετε παίζει καθοριστικό ρόλο στο πώς θα δείξουν τα παπούτσια που έχετε επιλέξει.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο BOVARY.GR πατώντας ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Slingbacks
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ