Εκαναν τη Μητρόπολη... πάρκινγκ -Αφησαν τα αυτοκίνητα πάνω στην πλατεία [εικόνες] - iefimerida.gr

Εκαναν τη Μητρόπολη... πάρκινγκ -Αφησαν τα αυτοκίνητα πάνω στην πλατεία [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Απλετο χώρο έχει, γιατί να μην παρκάρει κανείς; Κάπως έτσι φαίνεται ότι σκέφθηκαν δύο οδηγοί, οι οποίοι είδαν στη Μητρόπολη Αθηνών τον ιδανικό χώρο στάθμευσης.

Ο δήμος Αθηναίων συνεχίζει την καμπάνια κατά των ασυνείδητων οδηγών, που παρκάρουν στα πιο απίθανα σημεία, αφού πέρα από την κλήση που παίρνουν, τους «ξεμπροστιάζει» και στο Twitter.

Το παρκάρισμα στην πλατεία δεν είναι ανάγκη, είναι νοοτροπία. Συμφωνείτε;
(Πλατεία Μητροπόλεως) pic.twitter.com/FdtyqYYgOm

Ετσι, τη Δευτέρα δημοσιεύθηκαν στον λογαριασμό του δημάρχου οι φωτογραφίες δύο οχημάτων, που ήταν παρκαρισμένα πάνω στην πλατεία Μητροπόλεως.

Την ίδια τύχη είχαν και δύο άλλοι οδηγοί μέσα στο σαββατοκύριακο, που πάρκαραν ο ένας στο πεζοδρόμιο της Οθωνος στο Σύνταγμα και ο άλλος πάνω στην πλατεία στο Γκάζι.

Είχαμε καιρό να εντοπίσουμε παραβάτες στο Σύνταγμα αλλά "ξαναχτύπησαν". Στο πεζοδρόμιο της Όθωνος... pic.twitter.com/ryEHeAU1i8

Η Δημοτική Αστυνομία επί ποδός και την 25η Μαρτίου για την αντιμετώπιση της αντικοινωνικής στάθμευσης. Πάνω στην πλατεία... στο Γκάζι pic.twitter.com/H2n4nAVX59

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ πάρκινγκ μητρόπολη Δήμος Αθηναίων
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ