To μήνυμα της Κένταλ και της Κάιλι Τζένερ στο Νίνο - iefimerida.gr

To μήνυμα της Κένταλ και της Κάιλι Τζένερ στο Νίνο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στο Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας πραγματοποιείται απόψε το fashion and music event Madwalk by Aperol Spritz 2017 και από τη σκηνή θα «παρελάσουν» λαμπερά ονόματα Ελλήνων καλλιτεχνών μαζί με σχεδιαστές σε «εκρηκτικούς» συνδυασμούς, σε πρωτότυπες συνεργασίες.

Η Κένταλ και η Κάιλι Τζένερ συμμετέχουν στη διοργάνωση με το ρούχα που έχουν σχεδιάσει και έχουν την επωνυμία «Κendall + Kylie». Ο Νίνο θα «ντύσει» με την φωνή του την παρουσίαση των δημιουργιών στο catwalk. Τόσο ο ίδιος, όσο και οι άνδρες που θα συμμετάσχουν στο show θα φορούν κοστούμια Οriginal Penguin, ενώ οι γυναίκες, δημιουργίες Kendall + Kylie.

Η Κένταλ και η Κάιλι έστειλαν τις ευχές τους τόσο στην επιχειρηματία με την οποία συνεργάζονται, την κα Αννα Στυλιανοπούλου, όσο και στον τραγουδιστή.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο BOVARY.GR πατώντας ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ