Τι είπε η Αμάντα Ληρ για την libido του Ντόναλντ Τραμπ [εικόνες] - iefimerida.gr

Τι είπε η Αμάντα Ληρ για την libido του Ντόναλντ Τραμπ [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια συνέντευξη ποταμό έδωσε η Αμάντα Ληρ στο περιοδικό Vogue Paris.


Ανάμεσα στα άλλα, η Αμάντα Ληρ μίλησε και για τον φίλο της Ντόναλντ Τραμπ. «Με κάνει και γελάω. Είναι χυδαίος, κακομαθημένος. Βέβαια μπορεί κάποιος να τον κατηγορήσει για πολλά, αλλά είναι κι έξυπνος: για να πετύχει σε τέτοιο βαθμό ως επιχειρηματίας, πρέπει να είναι έξυπνος».
Η Αμάντα Ληρ θυμήθηκε και μερικές στιγμές από τον αμερικανό φίλο της. «Γνώριζα καλά την Ιβάνα Τραμπ. Ηθελε να εκθέσω τους πίνακές μου στο σπίτι του Ντόναλντ στη Φλόριντα, στο Mar-a-Lago. Της απάντησα «Μα τι λες, δεν πάω να εκθέσω σε αυτόν το βλάχο. Τώρα λυπάμαι γι'αυτή τη φράση».
«Η Ιβάνα μου εξομολογήθηκε μια μέρα ότι όταν ήταν με τον Ντόναλντ, κάθε φορά που ήθελε να της κάνει σεξ, έβαζε το πρώτο μου CD, Follow Me… Τον ερέθιζε. Δεν μπορούσε να καβαλήσει την Ιβάνα παρά μόνο αν άκουγε Αμάντα!» είπε γελώντας.

Η Αμάντα Ληρ υπήρξε η ανδρόγυνη ηγερία του '60, μούσα και ερωμένη του Σαλβατόρ Νταλί και του Ντέιβιντ Μπάουι, τραγουδίστρια και μοντέλο.

Τι είπε η Αμάντα Ληρ για την libido του Ντόναλντ Τραμπ [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Τι είπε η Αμάντα Ληρ για την libido του Ντόναλντ Τραμπ [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Τι είπε η Αμάντα Ληρ για την libido του Ντόναλντ Τραμπ [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Αμάντα Ληρ Τραμπ libido
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ