Γοήτευσε και τους Ελληνες του Καναδά ο Τριντό -Συνέφαγε με Κεφαλονίτες [εικόνες] - iefimerida.gr

Γοήτευσε και τους Ελληνες του Καναδά ο Τριντό -Συνέφαγε με Κεφαλονίτες [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Χρόνια πολλά, ζήτω η Ελλάς», αναφωνούσε ο πρωθυπουργός του Καναδά, Τζάστιν Τριντό, ο οποίος βρέθηκε κοντά στους ομογενείς στο πλαίσιο των εορτασμών για την 25η Μαρτίου.

Ο Τζάστιν Τριντό για ακόμη μια φορά μαγνήτισε τον κόσμο την απλότητα του και τον προσιτό χαρακτήρα του, ενώ έδειξε να απολαμβάνει την φιλοξενία των Ελλήνων που τον αποθέωσαν για την τιμή που τους επιφύλαξε να παραστεί στις εορταστικές εκδηλώσεις.

Γοήτευσε και τους Ελληνες του Καναδά ο Τριντό -Συνέφαγε με Κεφαλονίτες [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Ιδιαίτερη εντύπωση προκαλεί το γεγονός πως ο ίδιος ο Καναδός πρωθυπουργός επέλεξε να εκφωνήσει τον πανηγυρικό της ημέρας κατά την διάρκειας της δοξολογίας που τελέστηκε στον Ιερό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στο Μόντρεαλ χοροστατούντος του Αρχιεπισκόπου Καναδά κ. Σωτηρίου. Στην τελετή παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων ο πρέσβης της Ελλάδος στον Καναδά, ο γενικός πρόξενος στο Μόντρεαλ, εκπρόσωποι της κυβέρνησης του Καναδά και του Κεμπέκ, εκπρόσωποι του δήμου του Μόντρεαλ και οι εκπρόσωποι της Ελληνικής παροικίας με πλήθος κόσμου.

Γοήτευσε και τους Ελληνες του Καναδά ο Τριντό -Συνέφαγε με Κεφαλονίτες [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Μετά το τέλος της παρέλασης στην οποία ο Καναδός πρωθυπουργός ήταν τελετάρχης, ο ίδιος δεν χάλασε το χατίρι στον κόσμο που τον κάλεσε να γευματίσει μαζί τους για μεσημέρι.

Γοήτευσε και τους Ελληνες του Καναδά ο Τριντό -Συνέφαγε με Κεφαλονίτες [εικόνες] | iefimerida.gr 2

Ο Τζάστιν Τριντό πήγε στο «Κεφαλλονίτικο Σπίτι» αφού οι Κεφαλονίτες του Μόντρεαλ του το ζητούσαν και έφαγε μαζί τους παραδοσιακή κεφαλλονίτικη αλιάδα!

Γοήτευσε και τους Ελληνες του Καναδά ο Τριντό -Συνέφαγε με Κεφαλονίτες [εικόνες] | iefimerida.gr 3

Μάλιστα το απόλαυσε ιδιαιτέρως και ανανεώσαν το ραντεβού τους για μια επόμενη φορά. Ο κόσμος του έδειχνε την έντονη αγάπη και εκτίμηση που τρέφουν οι Ελληνες ομογενείς για το πρόσωπό του αφού μερικοί εξ αυτών δεν δίστασαν να τον πάρουν και αγκαλιά.

Γοήτευσε και τους Ελληνες του Καναδά ο Τριντό -Συνέφαγε με Κεφαλονίτες [εικόνες] | iefimerida.gr 4
Γοήτευσε και τους Ελληνες του Καναδά ο Τριντό -Συνέφαγε με Κεφαλονίτες [εικόνες] | iefimerida.gr 5

Πηγή: e-kefalonia.net

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ομογένεια Τζάστιν Τριντό Κεφαλονιά
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ