Πίτμπουλ επιτέθηκαν στους φρουρούς του Φλαμπουράρη - iefimerida.gr

Πίτμπουλ επιτέθηκαν στους φρουρούς του Φλαμπουράρη

Φωτογραφία: SOOC
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Eνα ατυχές περιστατικό σημειώθηκε στην περιοχή των Εξαχείων, με θύματα τους αστυνομικούς που υπηρετούν στην ασφάλεια του υπουργού Επικρατείας, Αλέκου Φλαμπουράρη.

Πιο συγκεκριμένα, δύο σκυλιά ράτσας πίτμπουλ επιτέθηκαν στους φρουρούς του υπουργού στο εξωτερικό της οικίας τα ξημερώματα της Πέμπτης. Ολα έγιναν όταν μια γυναίκα νεαρής ηλικίας ένω έβγαινε από ένα ταξί διαπληκτιζόταν με τον οδηγό. Η λογομαχία ήταν τόσο έντονη που κίνησε την υποψία των ανδρών της ΟΠΚΕ έτσι ώστε να πλησιάσουν στο σημείο προσπαθώντας να ηρεμήσουν την κατάσταση.

Τότε, η νεαρή, που όπως φαίνεται έμενε στο σημείο άνοιξε την πόρτα οικίας από την οποία βγήκαν δύο πίτμουλ που κινήθηκαν προς το μέρος των αστυνομικών. Η γυναίκα όμως έδωσε εντολή στα σκυλιά να επιτεθούν στον οδηγό ταξί, ενώ ακολούθησε έντονη λογομαχία και με τους άνδρες της αστυνομίας. Μάλιστα, από την επίθεση ο ένας αστυνομικός τραυματίστηκε στον αγκώνα, αφού τον δάγκωσε το σκυλί, ενώ σε έναν δεύτερο κατέστρεψε ολοσχερώς την στολή.

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν της νεαρή γυναίκα, υπήκοο Λετονίας και την οδήγησαν στο ΑΤ Εξαρχείων. Να σημειωθεί, ότι η γυναίκα αντιδρούσε έντονα και αντιστεκόταν κατά την διάρκεια της προσαγωγής της, ενώ υπήρξε έντονη κινητοποίηση στο εξωτερικό του αστυνομικού τμήματος ανθρώπων που ζητούσαν την απελευθέρωσή της.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ