Αστυνομικοί για απολογία παραολυμπιονίκη: Η ειλικρίνειά του έσπαγε κόκαλα - iefimerida.gr

Αστυνομικοί για απολογία παραολυμπιονίκη: Η ειλικρίνειά του έσπαγε κόκαλα

Φωτογραφία: EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Η ελικρίνειά του έσπαγε κόκαλα», ήταν το σχόλιο των αστυνομικών που πήραν απολογία από τον 39χρονο παραολυμπιονίκη Βασίλη Τσαγκάρη.

Ο 39χρονος παραδέχθηκε στην απολογία του ότι εκείνος είχε κλείσει τις κάμερες ασφαλείας πριν από την επίσκεψη του 47χρονου στο πρακτορείο ΟΠΑΠ. Μάλιστα ήταν αφοπλιστικός στους αστυνομικούς, αφού με απόλυτη ηρεμία περιέγραφε πώς έγινε το περιστατικό έως και τη δολοφονία. Μάλιστα παραδέχθηκε πως ήταν αυτός που είχε θέσει εκτός λειτουργίας το κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης στο πρακτορείο.

«Εγώ έβγαλα τις κάμερες. Ήξερα ότι θα γινόταν πάλι φασαρία και γι' αυτό τις έκλεισα. Έτσι σκέφτηκα, έτσι έκανα», είπε στους αστυνομικούς που του πήραν την απολογία. Νωρίτερα, είχε παραδεχθεί ότι το όπλο ήταν δικό του, αναιρώντας τις δικές του προφορικές αναφορές πως αυτό ανήκε στο θύμα και το απέσπασε κατά τη διάρκεια της συμπλοκής τους.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ δολοφονία παραολυμπιονίκης όπλο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ