Ο Πάγκαλος ενώνει... Σαμαρά-Καραμανλή - iefimerida.gr

Ο Πάγκαλος ενώνει... Σαμαρά-Καραμανλή

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε απόλυτη σύμπνοια κινήθηκαν ο Αντώνης Σαμαράς και ο Κώστας Καραμανλής αναφορικά με την επίθεση του Θόδωρου Πάγκαλου προς τον τέως πρωθυπουργό, τον οποίο κατηγόρησε για "τεμπελιά" και "νωθρότητα". Σύμφωνα με πληροφορίες, ήδη από αργά χθες το απόγευμα ο πρώην πρωθυπουργός ήταν ενήμερος για την επίθεση που δέχθηκε από τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης, ο οποίος τον χαρακτήρισε «αργόσχολο» και «νωθρό».

Παρότι ο τέως πρωθυπουργός προφανώς δυσφόρησε με την ανακοίνωση του αντιπροέδρου της κυβέρνησης, έδωσε εντολή στους συνεργάτες του να μην κάνουν κανένα σχόλιο και καμία διαρροή. "Ό,τι πει επισήμως η ΝΔ, δεν χρειάζεται να κάνουμε εμείς κάτι", είπε χαρακτηριστικά στους συνομιλητές του.

Επίθεση Μιχελάκη σε Πάγκαλο

Την ίδια ώρα, νέα επίθεση στον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης εξαπέλυσε σήμερα ο εκπρόσωπος της ΝΔ, Γιάννης Μιχελάκης, μετά τη δημοσιοποίηση της απομαγνητοφωνημένης ομιλίας του στην Κωνσταντινούπολη.

«Ο κ. Πάγκαλος ήξερε ότι θα αποκαλυφθούν τα πάντα. Μέσα στον πανικό του για τα ψέματα που αποκαλύφθηκαν έχει τη συνήθη αντίδρασή του. Δεν θα τον ακολουθήσουμε», είπε ο "γαλάζιος" πορτ παρόλ.

Ωστόσο ο Γιάννης Μιχελάκης έθεσε ευθέως θέμα ευθυνών του πρωθυπουργού: «Υπάρχει κυβέρνηση; Υπάρχει πρωθυπουργός; Δεν ενοχλείται κανείς από τα αποκαλυπτήρια του υβριστή και ψευδόμενου αντιπροέδρου;».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ