Πάτρα: Ξεκίνησε το δικαστήριο για τον πνιγμό των 3 φοιτητών στο λιμάνι [βίντεο] - iefimerida.gr

Πάτρα: Ξεκίνησε το δικαστήριο για τον πνιγμό των 3 φοιτητών στο λιμάνι [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ξαναζωντανεύει σήμερα περίπου ενάμιση χρόνο μετά, στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Πατρών, η τραγωδία του πνιγμού των τριών φοιτητών στο παλαιό λιμάνι της Πάτρας, στις 21 Σεπτεμβρίου 2015.

Όλα συνέβησαν όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε η παρέα 6 φοιτητών, έπεσε στη θάλασσα, με αποτέλεσμα να ανασυρθούν νεκροί ο 21χρονος Ανδρέας Αλέξης και η 23χρονη Ρεγγίνα Ζαπάντη από την Πάτρα και η 23χρονη Γεωργιάννα Μουραφέτη από την Καλαμάτα.

Η δίκη είχε αρχικά οριστεί για το Δεκέμβριο του 2016, όμως είχε αναβληθεί λόγω κωλύματος του συνηγόρου υπεράσπισης. Κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία από αμέλεια κατά συρροή και για επικίνδυνη σωματική βλάβη είναι ο 25χρονος οδηγός του οχήματος από την Πάτρα.

Μιλώντας στη κάμερα του patrastv.gr, ο πατέρας ενός εκ των θυμάτων, της Ρεγγίνας Ζαπάντη, ζητά να μαθευτεί η αλήθεια τονίζοντας ότι την γνωρίζει μόνο ο οδηγός του μοιραίου αυτοκινήτου.

Πληροφορίες: thebest.gr, patrastv,gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Πάτρα φοιτητές πνιγμός λιμάνι δίκη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ