5 ρούχα που πρέπει να πετάξεις τώρα από την ντουλάπα -Θα νιώσεις πιο ευτυχισμένη - iefimerida.gr

5 ρούχα που πρέπει να πετάξεις τώρα από την ντουλάπα -Θα νιώσεις πιο ευτυχισμένη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ρίχνοντας μια καλύτερη ματιά στην ντουλάπα σου, πιο διερευνητική, θα εντοπίσεις ρούχα και αξεσουάρ που θα σε κάνουν να αναρωτηθείς για ποιο λόγο υπάρχουν ακόμα μέσα σε αυτή. Κομμάτια που δεν είναι στο νούμερό σου, που σου προκαλούν δυσάρεστα συναισθήματα.

Η Λόρεν είναι fashion editor. Αποφάσισε να κάνει ξεσκαρτάρισμα στην ντουλάπα της απομακρύνοντας συγκεκριμένα ρούχα και μοιράζεται την εμπειρία της:

«Τα ρούχα που έχεις στην ντουλάπα σου θα πρέπει να διέπονται από ένα και μόνο κριτήριο: πόσο χαρούμενη σε κάνουν. Υπάρχει μια διαφορά ανάμεσα στο «Μισώ ό,τι έχει η ντουλάπα μου» και στο «Κρατώ κομμάτια που με στενοχωρούν για κάποιο λόγο». Υπάρχουν ρούχα που κάθε φορά που τα βλέπεις σου ξυπνούν το αίσθημα της ανασφάλειας, της απογοήτευσης ή της νοσταλγίας. Αποφάσισα να κάνω την ντουλάπα μου ένα μέρος για να «ξεφεύγω», που θα με γεμίσει αυτοπεποίθηση και θα με κάνει πιο χαρούμενη. Ετσι απομάκρυνα συγκεκριμένα κομμάτια...».

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο ΒΟVARY.GR πατώντας ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ρούχα ντουλάπα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ