Τσιρώνης: Καλά κάνει ο Σκουρλέτης και αντιδρά για τη ΔΕΗ - iefimerida.gr

Τσιρώνης: Καλά κάνει ο Σκουρλέτης και αντιδρά για τη ΔΕΗ

Φωτογραφία: EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σύμφωνος με τις αποστάσεις που πήρε ο Πάνος Σκουρλέτης στο θέμα της ΔΕΗ εμφανίστηκε ο αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Γιάννης Τσιρώνης.

«Καλά κάνει ο κ. Σκουρλέτης και αντιδρά αυτή τη στιγμή», δήλωσε στον «Ant1», σχολιάζοντας το άρθρο του υπουργού Εσωτερικών στο οποίο σημειώσει πως «η κυβέρνηση πρέπει να αντιταχθεί στον επιχειρούμενο κανιβαλισμό της ΔΕΗ».

«Από εκεί και πέρα φοβάμαι ότι η σεναριολογία έχει κάνει μεγαλύτερη ζημιά στην οικονομία από ότι θα κάνουν τελικά τα μέτρα», πρόσθεσε.

Οσον αφορά τα μέτρα που χρειάζονται για να κλείσει η αξιολόγηση είπε πως «στον δρόμο για την Ιθάκη θα κάνεις και κάποιες παραχωρήσεις», προσθέτοντας πως θα ψηφίσει τη συμφωνία.

«Οσο η Ελλάδα δεν είναι αυτάρκης, τόσο οι δανειστές θα απαιτούν και εμείς, ως ναρκομανείς, θα πουλάμε τα σκεύη της γιαγιάς», ανέφερε.

Τόνισε, δε, πως για τους Οικολόγους - Πράσινους στο θέμα της ΔΕΗ, κόκκινη γραμμή είναι η «απανθρακοποίηση», δηλαδή να κλείσουν οι λιγνιτικές μονάδες και είπε πως η πώλησή τους εξαρτάται από το τίμημα. Εκτίμησε, ωστόσο, πως δεν θα υπάρξουν μειώσεις στην τιμή του ρεύματος για τους καταναλωτές.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ