Ηχηρό μήνυμα από μουσουλμάνες με μαντίλα κατά της τρομοκρατίας -Πιασμένες χέρι χέρι στη γέφυρα του Ουεστμίνστερ [εικόνες] - iefimerida.gr

Ηχηρό μήνυμα από μουσουλμάνες με μαντίλα κατά της τρομοκρατίας -Πιασμένες χέρι χέρι στη γέφυρα του Ουεστμίνστερ [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στη γέφυρα του Ουεστμίνστερ, για 5 λεπτά, κρατώντας η μία το χέρι της άλλης στάθηκαν μουσουλμάνες κι άλλες γυναίκες, στέλνοντας έτσι το δικό τους μήνυμα κατά της τρομοκρατίας και εκφράζοντας τη λύπη τους για τον χαμό των 4 ανθρώπων από την επίθεση στο Λονδίνο.

Φορώντας όλες οι μουσουλμάνες μπλε μαντίλες, χρώμα που συμβολίζει την ελπίδα, στάθηκαν κατά μήκος της γέφυρας και ένωσαν τα χέρια τους την ώρα που το ρολόι του Μπιγκ Μπεν χτυπούσε δείχνοντας 4 μ.μ.

#WeStandTogether #womensmarchlondon #westminster pic.twitter.com/jhemnJfZXJ

Coming together @womensmarchlon #westminster #WeStandTogether pic.twitter.com/LQBskoMCbR

«Το αίσθημα για όσα συνέβησαν την Τετάρτη ήταν πολύ δυνατό. Σκεφτήκαμε πως υπήρχαν εδώ άνθρωποι σαν κι εμάς που από τη μία στιγμή στην άλλη έχασαν την ζωή τους και το να στεκόμαστε έτσι εδώ είναι πολύ δυσβάστακτο», ανέφερε η Φαρία Καν.

#WeStandTogether #womensmarchlondon #westminster pic.twitter.com/xGWDa7I2cc

«Με το να ερχόμαστε εδώ και να ενώνουμε τα χέρια μας δείχνουμε πως όσοι ζούμε στο Λονδίνο είμαστε ενωμένοι και στηρίζουμε τη Δημοκρατία», ανέφερε μία άλλη γυναίκα.

Από την άλλη, η 34χρονη Σάρεϊ, μητέρα δύο παιδιών, είπε πως με αυτόν τον τρόπο δείχνουν τον σεβασμό τους στις αρχές της πολυφωνίας, της διαφορετικότητας, της αλληλεγγύης.

#womensmarchlondon #westminster #WeStandTogether pic.twitter.com/jtNcYCG1hk

#womensmarchlondon #westminster #WeStandTogether @elaineaemmott pic.twitter.com/prQYcrmOWf

«Αυτή είναι η πόλη μου και αυτό είναι μία πολύ μικρή χειρονομία, αλλά η ζωή αποτελείται από μικρές χειρονομίες σαν κι αυτή», δήλωσε μία άλλη γυναίκα.

Να σημειωθεί πως ο τρομοκράτης, Χάλιντ Μασούντ, πέρασε από τη γέφυρα με το SUV του, σκοτώνοντας τρεις ανθρώπους και τραυματίζοντας δεκάδες άλλους.

#womensmarchlondon #westminster #WeStandTogether pic.twitter.com/vSBXuGHFic

Από την τρομοκρατική επίθεση στο Λονδίνο σκοτώθηκαν 4 άνθρωποι, συμπεριλαμβανομένου και ενός αστυνομικού που μαχαιρώθηκε θανάσιμα από τον δράστη έξω από το Κοινοβούλιο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ μουσουλμάνες Λονδίνο τρομοκρατία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ