Φωτήλας: Η ΝΔ δεν πρόκειται να ψηφίσει κανένα από τα μέτρα της κυβέρνησης - iefimerida.gr

Φωτήλας: Η ΝΔ δεν πρόκειται να ψηφίσει κανένα από τα μέτρα της κυβέρνησης

Φωτογραφία: Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την άποψή του ότι εφόσον η ΝΔ γίνει κυβέρνηση, τα μέτρα που θα πάρει θα είναι πιο εύπεπτα για τους πολίτες, εξέφρασε ο Ιάσων Φωτήλας.

«Και να μην πετύχουμε τα προσδοκώμενα στην διαπραγμάτευση, τα δύσκολα μέτρα θα είναι πιο εύπεπτα για τον κόσμο γιατί θα έχουμε μια κυβέρνηση που επιτέλους θα κυβερνά τον τόπο», υποστήριξε ο υποστήριξε ο βουλευτής της ΝΔ, σε συνέντευξή του στον ΣΚΑΪ και πρόσθεσε: Αν μας κατσικωθούν οι ξένοι και μας πουν αυτά είναι τα μέτρα και δεν αλλάζουν, αναγκαστικά θα πρέπει να τα πάρουμε, γιατί δεν είναι εναλλακτική για την Νέα Δημοκρατία η αποχώρηση από την Ευρώπη.

Ο κ. Φωτήλας επανέλαβε πως η ΝΔ δεν πρόκειται να ψηφίσει κανένα από τα μέτρα της κυβέρνησης, παρά τις πιέσεις που ασκούνται από το διεθνές περιβάλλον, και εξέφρασε την πεποίθηση του πως η αξιωματική αντιπολίτευση μπορεί να φέρει καλύτερα αποτελέσματα στην διαπραγμάτευση.

Τέλος, χαρακτήρισε τον Αλέξη Τσίπρα ως «τον μεγαλύτερο ψεύτη της μεταπολίτευσης που συνεχίζει να σπέρνει τον εθνικό διχασμό», επισημαίνοντας ότι η σημερινή κυβέρνηση πρέπει να φύγει.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Νέα Δημοκρατία Ιάσων Φωτήλας
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ