Μονακό: Κινηματογραφική ληστεία μέρα μεσημέρι στο κοσμηματοπωλείο Cartier [εικόνες] - iefimerida.gr

Μονακό: Κινηματογραφική ληστεία μέρα μεσημέρι στο κοσμηματοπωλείο Cartier [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Mέρα μεσημέρι στην καρδιά του Μονακό: αυτήν ακριβώς τη στιγμή επέλεξαν τρεις άνδρες, μαζί με τον συνεργό τους που τους περίμενε σε ένα όχημα, να ληστέψουν το κοσμηματοπωλείο Cartier. Ο ένας εξ αυτών συνελήφθη λίγο αργότερα, οι άλλοι διαφεύγουν της σύλληψης κι αναζητούνται.

Η αξία των κλοπιμαίων, όπως ακριβώς και οι ακριβείς συνθήκες που εκτυλίχθηκαν τα γεγονότα, όπου δεν τραυματίστηκε κανείς, δεν έχουν προς το παρόν γίνει γνωστά.

Μονακό: Κινηματογραφική ληστεία μέρα μεσημέρι στο κοσμηματοπωλείο Cartier [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Η ληστεία διαπράχθηκε γύρω στις 15.40 τοπική ώρα, στην κεντρική πλατεία στην καρδιά της συνοικίας του Μόντε Κάρλο, έκανε γνωστό η γενική εισαγγελία του Μονακό σε ένα δελτίο τύπου.

Το ανθρωποκυνηγητό της αστυνομίας για τη σύλληψη των δραστών συνεχιζόταν έως τη νύχτα.

Μονακό: Κινηματογραφική ληστεία μέρα μεσημέρι στο κοσμηματοπωλείο Cartier [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Η περιοχή αποκλείστηκε αμέσως από τις δυνάμεις ασφαλείας με στόχο τον εντοπισμό των τριών κακοποιών, εκ των οποίων «ο ένας τουλάχιστον ήταν οπλισμένος» επισημαίνεται στην ανακοίνωση.

«Η ταχύτατη επέμβαση των αστυνομικών αρχών επέτρεψε τη σύλληψη χωρίς να υπάρξουν τραυματισμοί ενός εκ των τριών κακοποιών και την κατάσχεση ενός όπλου» συμπληρώνεται.

Μονακό: Κινηματογραφική ληστεία μέρα μεσημέρι στο κοσμηματοπωλείο Cartier [εικόνες] | iefimerida.gr 2

«Ο αποκλεισμός της περιοχής εμπόδισε επιπλέον τη διαφυγή με αυτοκίνητο των δύο δραστών και του συνεργού τους που τους περίμενε σε ένα όχημα», περιγράφει η εισαγγελία. Οι κακοποιοί έβαλαν φωτιά στο όχημα.

Μονακό: Κινηματογραφική ληστεία μέρα μεσημέρι στο κοσμηματοπωλείο Cartier [εικόνες] | iefimerida.gr 3
Μονακό: Κινηματογραφική ληστεία μέρα μεσημέρι στο κοσμηματοπωλείο Cartier [εικόνες] | iefimerida.gr 4

Οι τουρίστες και οι πελάτες των γύρω καταστημάτων αλλά και του καζίνο παρέμειναν αποκλεισμένοι εντός των κτιρίων για αρκετή ώρα το απόγευμα, όπως έγραψε η εφημερίδα Nice-Matin.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μονακό ληστεία Cartier
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ