Σόφη Πασχάλη: Η φωτογραφία μετά την αποχώρηση από το Survivor και το μήνυμα με υπονοούμενα [εικόνα] - iefimerida.gr

Σόφη Πασχάλη: Η φωτογραφία μετά την αποχώρηση από το Survivor και το μήνυμα με υπονοούμενα [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπορεί να έφυγε από το παιχνίδι, αλλά φαίνεται πως δεν έφυγε ακόμη από τον Άγιο Δομίνικο.

Η Σόφη Πασχάλη έστειλε το δικό της μήνυμα στους φαν της στο Instagram μετά από την κόντρα της με τον Γιώργο Αγγελόπουλο.

A post shared by Sofi Pasxali (@sofipasxali) on Mar 24, 2017 at 8:48pm PDT

«Κι όμως είμαι ακόμα εδώ.. Μετά από μια εμπειρία ζωής, με σκαμπανεβάσματα συναισθημάτων, μετά από δυσκολίες, αλλά και από χαρές, μετά από δάκρυα συγκίνησης χαράς και λύπης, ένα μένει… ευγνωμοσύνη, βαθιά ευγνωμοσύνη… όλα περνούν και καινούρια έρχονται. Μεγάλη απεριόριστη χωρίς τελειωμό αγάπη σε όλο τον κόσμο», έγραψε στον λογαριασμό της στο Instagram και δημοσίευσε φωτογραφία από παραλία του εξωτικού νησιού στην οποία κρατά μια καρύδα!

Η Σόφη Πασχάλη, η οποία ήταν προτεινόμενη από την ομάδα των διάσημων, μαζί με τον Γιάννη Σπαλιάρα και τον Γιώργο Αγγελόπουλο, δεν κατάφερε να παραμείνει στο ριάλιτι, ενώ αίσθηση είχε κάνει η δήλωσή της και ο ψυχρός αποχαιρετισμός της με τον συμπαίκτης με την ίδια να είχε αναφέρει πριν φύγει από το Survivor «δεν λυπάμαι για κάτι, με θεωρώ τυχερή γιατί δεν θα ζήσω από αύριο αυτή τη στενάχωρη κατάσταση που ζουν τον τελευταίο καιρό».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Πασχάλη Survivor Αγγελόπουλος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ