Euroleague: Ανώδυνη ήττα για τον Ολυμπιακό -Εχασε (79-73) από τη Ρεάλ Μαδρίτης - iefimerida.gr

Euroleague: Ανώδυνη ήττα για τον Ολυμπιακό -Εχασε (79-73) από τη Ρεάλ Μαδρίτης

Φωτογραφία: Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δεν τα κατάφερε ο Ολυμπιακός με τη Ρεάλ Μαδρίτης στο ΣΕΦ.

Οι ερυθρόλευκοι ηττήθηκαν με 79-73 και αποχαιρέτησαν οριστικά το ενδεχόμενο να κατακτήσουν την πρώτη θέση της κανονικής περιόδου της Euroleague.

O Ολυμπιακός βρέθηκε μπροστά με 20-19 στο πρώτο δεκάλεπτο. Το ημίχρονο βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες 37-37. Στην τρίτη περίοδο η Ρεάλ Μαδρίτης πήρε κεφάλι στο σκορ 58-54, ενώ το τέλος του αγώνα βρήκε τους Ισπανούς νικητές με 79-73.

Ουσιαστικά οι ερυθρόλευκοι δεν έπαθαν και μεγάλη βαθμολογική ζημιά. Είναι δεδομένα στην 3η θέση και για να ανέβαιναν στην 1η θέση χρειάζονταν ένα μίνι θαύμα. Πολύ δύσκολα πλέον τα πράγματα και για την δεύτερη θέση.

Πώς μπορεί να τερματίσει δεύτερος ο Ολυμπιακός

Οι ερυθρόλευκοι πρέπει να νικήσουν την Εφές στην Τουρκία, να νικήσουν την ΤΣΣΚΑ στη Μόσχα και να καλύψουν τη διαφορά της ήττας τους στο ΣΕΦ (71-81).

Παράλληλα, η ΤΣΣΚΑ πρέπει να χάσει και το άλλο παιχνίδι που έχει να δώσει με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ και η Ρεάλ να κάνει τουλάχιστον μία νίκη απέναντι σε Φενέρ (εντός), Εφές (εντός).

Φόβοι για ζημιά στον Λοτζέσκι

Ο άσος του Ολυμπιακού δευτερόλεπτα πριν από τη λήξη του αγώνα, αποχώρησε υποβασταζόμενος με πρόβλημα στον αστράγαλο.

Η σοβαρότητα της κατάστασης φάνηκε από το γεγονός ότι ο Λοτζέσκι παρά το γεγονός ότι είχε κερδίσει βολές, δεν μπόρεσε να παραμείνει στο παρκέ και αποχώρησε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Euroleague Ολυμπιακός Ρεάλ Μαδρίτης
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ