Ποτάμι: Ποιους ενοχλεί η Ελένη Ράικου; - iefimerida.gr

Ποτάμι: Ποιους ενοχλεί η Ελένη Ράικου;

Φωτογραφία: IntimeNews/ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Ποιους ενοχλεί η κ. Ράικου;», διερωτάται το Ποτάμι σε ανακοίνωσή του μετά την παραίτηση «βόμβα» της Εισαγγελέως Διαφθοράς.

Το κόμμα του Σταύρου Θεοδωράκη ζητά τη στήριξη της Ελένης Ράικου από τον πολιτικό κόσμο και την ηγεσία της Δικαιοσύνης, ώστε να συνεχίσει τη δουλειά της. Παράλληλα, υπογραμμίζει πως η κυβέρνηση έχει την ευθύνη να προστατέψει τους Θεσμούς.

«Η εισαγγελέας που έπιασε μεταξύ άλλων τον Άκη Τσοχατζόπουλο (όταν τα κόμματα τον είχαν αθωώσει) έχει μπει πολλές φορές στο στόχαστρο σκοτεινών κύκλων που θέλουν να έχουν ασυλία. Σήμερα η παραίτηση της Ελένης Ράικου από τη θέση της επικεφαλής της Εισαγγελίας Διαφθοράς και οι βαριές καταγγελίες για «σχέδιο ηθικής της εξόντωσης από μεγάλα συμφέροντα στο χώρο του φαρμάκου», δείχνουν ότι τα πράγματα στη χώρα μας γίνονται πολύ επικίνδυνα», αναφέρει η ανακοίνωση του Ποταμιού.

«Η κυβέρνηση έχει την ευθύνη να προστατεύσει τους θεσμούς και να αφεθεί η δικαιοσύνη να κάνει απρόσκοπτα τη δουλειά της. Ο πολιτικός κόσμος, η ηγεσία της Δικαιοσύνης και οι δικαστικές ενώσεις οφείλουν να στηρίξουν την προσπάθεια της κυρίας Ράικου», προσθέτει και καταλήγει:

«Η ίδια η εισαγγελέας πρέπει με αυτή τη στήριξη να συνεχίσει το έργο της και να αγνοήσει τις απειλές. Η Ελλάδα πρέπει να γίνει κράτος δικαίου κι όχι χώρα που κάνουν κουμάντο διάφορες μαφίες».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ελένη Ράικου ποτάμι
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ