Οι αερογραμμές της Ιορδανίας τρολάρουν τις απαγορεύσεις Τραμπ [εικόνες] - iefimerida.gr

Οι αερογραμμές της Ιορδανίας τρολάρουν τις απαγορεύσεις Τραμπ [εικόνες]

Φωτογραφία: Facebook
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με ένα tweet «12 πράγματα που μπορείτε να κάνετε σε μία 12ωρη πτήση χωρίς τάμπλετ ή λαπτοπ» οι Βασιλικές Αερογραμμές της Ιορδανίας δίνουν μία χιουμοριστική απάντηση στις πρόσφατες ανακοινώσεις των ΗΠΑ και Ηνωμένου Βασιλείου, περί απαγορεύσεων των ηλεκτρονικών συσκευών.

Διαβάστε ένα βιβλίο ή σκεφτείτε έναν λόγο που δεν έχετε μαζί σας λάπτοπ ή τάμπλετ είναι μερικές μόνο από τις προτάσεις της εταιρείας που έχουν γίνει viral.

#electronicsban pic.twitter.com/U3S7sdkipy

Η εταιρεία, που έχει απευθείας πτήσεις προς Λονδίνο, Νέα Υόρκη, Ντιτρόιτ και Σικάγο προχώρησε το τρολάρισμα ένα βήμα ακόμα πιο πέρα. Με αρκετή δόση αυτοσαρκασμού προτείνει στους επιβάτες της να κάνει αυτό, που κάνουν όλοι οι Ιορδανοί: να κοιτούν επίμονα ο ένας τον άλλον.

Οι αερογραμμές της Ιορδανίας τρολάρουν τις απαγορεύσεις Τραμπ [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Βέβαια, δεν είναι η πρώτη φορά, που η συγκεκριμένη εταιρεία έχει επιστρατεύσει το χιούμορ της για να εναντιωθεί στις πολιτικές Τραμπ.

Κατά την προεκλογική εκστρατεία του Αμερικανού προέδρου και εν μέσω δηλώσεων ότι θα απαγορεύσει την είσοδο των Μουσουλμάνων στις ΗΠΑ, οι αερογραμμές της Ιορδανίας είχαν κυκλοφορήσει ένα σλόγκαν που έλεγε «Στην περίπτωση που κερδίσει (ο Τραμπ)...Κλείστε τα εισιτήρια σας για ΗΠΑ, όσο σας επιτρέπεται ακόμα».

Advertised by Royal Jordan Airlines.pic.twitter.com/e7RnURaWXE

Φωτογραφίες: Facebook, Twitter

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ιορδανία Τραμπ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ