Η Eμα Γουάτσον βάζει... πλώρη για να γίνει η πιο ακριβοπληρωμένη ηθοποιός του 2017 - iefimerida.gr

Η Eμα Γουάτσον βάζει... πλώρη για να γίνει η πιο ακριβοπληρωμένη ηθοποιός του 2017

Φωτογραφία: Shutterstock
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Έμα Ουάτσον πιθανότατα να γίνει η ηθοποιός με τις πιο υψηλές απολαβές για το έτος 2017 καθώς η ταινία «Η Πεντάμορφη και το Τέρας» σπάει τα κοντέρ στις πωλήσεις εισιτηρίων.

Η πρώην πρωταγωνίστρια του Χάρι Πότερ πρέπει να νοιώθει τυχερή που τελικά δεν πρωταγωνίστησε στο Λα Λα Λαντ για να συμμετέχει στην ταινία «Η Πεντάμορφη και το Τέρας» καθώς η ταινία αυτή έχει γίνει ήδη παγκόσμια επιτυχία και έχει στρώσει το χαλί στην Ουάτσον να γίνει η υψηλότερα αμειβόμενη γυναίκα ηθοποιός του Χόλιγουντ για την χρονιά που διανύουμε.

Θυμίζουμε ότι η πιο ακριβοπληρωμένη ηθοποιός μέχρι σήμερα είναι η Τζένιφερ Λόρενς από το 2015. Μάλιστα, το 2016 αμείφθηκε συνολικά με $46.000.000.

Προσφάτως γράφτηκε ότι η Ουάτσον δέχτηκε μια πρόταση 2 εκατομμυρίων δολαρίων για να παίξει τον ρόλο της Bell- ένα ποσό που είναι σχετικά πενιχρό αν αναλογιστεί κανείς ότι ο συμπρωταγωνιστής της σίγουρα αμείβεται με πολύ περισσότερα χρήματα. Ωστόσο, μέσα στην συμφωνία η Ουάτσον είχε συμφωνήσει με την παραγωγή να λάβει και ένα ποσοστό από τα παγκόσμια κέρδη που θα βάλει στα ταμεία της.

Παρόλο που ήταν αναμενόμενο η «Η Πεντάμορφη και το Τέρας» να γίνει μια επιτυχία παγκοσμίου βεληνεκούς, φαίνεται ότι ακόμη και η Disney δεν περίμενε το μέγεθος του πάταγου που πραγματοποιεί.

Μέχρι στιγμής έχει σπάσει 5 ρεκόρ αναφορικά με την προσέλευση και έχει συνολικά αποκομίσει τουλάχιστον 350 εκατομμύρια δολάρια. Ένας λόγος που η ταινία έχει προκαλέσει τόσο μεγάλο ενδιαφέρον είναι το γεγονός ότι έχει γίνει πολλή συζήτηση γύρω από μια σκηνή ομοφυλοφιλίας που περιλαμβάνει το έργο.

Τώρα μένει να δούμε αν η Γουάτσον τελικά θα καταφέρει να γίνει η πιο ακριβοπληρωμένη ηθοποιός στον κόσμο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ