ΥΠΟΙΚ: Απόφαση για ρύθμιση ληξιπρόθεσμων οφειλών στον Πύργο Ηλείας - iefimerida.gr

ΥΠΟΙΚ: Απόφαση για ρύθμιση ληξιπρόθεσμων οφειλών στον Πύργο Ηλείας

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε 24 δόσεις και χωρίς τις προσαυξήσεις θα μπορούν να πληρώσουν τα χρέη τους στην εφορία φυσικά και νομικά πρόσωπα που διαμένουν στον Πύργο Ηλείας, που υπέστησαν ζημιές από την κακοκαιρία του περασμένου Σεπτεμβρίου.

Υπογράφηκε από την Υφυπουργό Οικονομικών Κατερίνα Παπανάτσιου η υπουργική απόφαση με την οποία ρυθμίζονται τα χρέη στη Φορολογική Διοίκηση κατόπιν αιτήσεως του οφειλέτη κατά τις ισχύουσες διατάξεις του ΚΕΔΕ και του ΚΦΔ σε εικοσιτέσσερις ίσες μηνιαίες δόσεις χωρίς τις προσαυξήσεις εκπρόθεσμης καταβολής που αντιστοιχούν σε αυτά των φυσικών και νομικών προσώπων που έχουν την κύρια κατοικία ή κύρια εγκατάσταση (έδρα) στο Δήμου Πύργου της ΠΕ Ηλείας. Ο Δήμος είχε κηρυχτεί σε κατάσταση Έκτακτης Ανάγκης Πολιτικής Προστασίας με απόφαση του ΓΓ Πολιτικής Προστασίας λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων που εκδηλώθηκαν στις 6, 7 και 8.9.2016.

Η ρύθμιση αφορά χρέη τα οποία ήταν ληξιπρόθεσμα μέχρι την έκδοση της Απόφασης του Αναπληρωτή Υπουργού Οικονομικών ΠΟΛ 1133/16.9.2016 και η είσπραξή τους ανεστάλη με την παράγραφο 2 της ανωτέρω απόφασης. Η αίτηση του οφειλέτη για την υπαγωγή στην παρούσα ρύθμιση πρέπει να κατατεθεί στην αρμόδια ΔΟΥ μέχρι τις 28.4.2017. Η καταβολή της πρώτης δόσης γίνεται μέχρι την 28.4.2017 και οι επόμενες μέχρι την τελευταία εργάσιμη ημέρα των επομένων μηνών.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ηλεία ΥΠΟΙΚ οφειλές
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ