O Σκίμπε αποφάσισε - Βασικός ο Καπίνο κόντρα στο Βέλγιο - iefimerida.gr

O Σκίμπε αποφάσισε - Βασικός ο Καπίνο κόντρα στο Βέλγιο

Φωτογραφία: Intime
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου βρίσκεται ήδη στις Βρυξέλλες, όπου το βράδυ του Σαββάτου θα αντιμετωπίσει το Βέλγιο στην 5η αγωνιστική της προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2018. Ο Μίκαελ Σκίμπε δείχνει μάλιστα να έχει αποφασίσει για την 11άδα που θα ξεκινήσει.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός είδε όλη την εβδομάδα την ομάδα να προπονείται χωρίς το παραμικρό πρόβλημα τραυματισμού και στην πτήση για το Βέλγιο συμπεριέλαβε 24 ποδοσφαιριστές, ώστε να κόψει έναν πριν την έναρξη του ματς.

Αυτό πάντως που φαίνεται πως αποτελεί οριστική απόφαση και δεν θα αλλάξει εκτός συγκλονιστικού απροόπτου είναι η απόφαση του Γερμανού τεχνικού να ξεκινήσει με τον Στέφανο Καπίνο κάτω από τα δοκάρια.

Ο Σκίμπε έμεινε ικανοποιημένος από την επιστροφή του Καπίνο στην αγωνιστική δράση, στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και αποφάσισε να του δώσει φανέλα βασικού, αφήνοντας τον Γλύκο στον πάγκο.

Από εκεί και πέρα δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η 4άδα της άμυνας με τους Τοροσίδη, Μανωλά, Παπασταθόπουλο και Τζαβέλλα ενώ στη μεσαία γραμμή, Μανιάτης και Σάμαρης θα ξεκινήσουν βασικοί με τον Ζέκα να μένει αρχικά στον πάγκο.

Μπροστά τους, θα αγωνιστούν οι Σταφυλίδης, Φορτούνης και Μάνταλος, με τον Μήτρογλου στην κορυφή της επίθεσης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ