Τα κολάν θα φορεθούν και την Ανοιξη με... μανία -17 που ξεχωρίζουν στα ράφια της αγοράς - iefimerida.gr

Τα κολάν θα φορεθούν και την Ανοιξη με... μανία -17 που ξεχωρίζουν στα ράφια της αγοράς

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εκανε δυναμικό comeback πριν δύο χρόνια, μετατράπηκε σε κυρίαρχη τάση και όπως φαίνεται... εδραιώθηκε αφού και τη φετινή Ανοιξη θα συνεχίσει να φοριέται από όλες. Ο λόγος για το κολάν ή κοινώς... leggings.

Αν και φορέθηκε διστακτικά στην αρχή, το κολάν απέδειξε ότι ήρθε για να μείνει. Ρούχο βολικό και ευκολοφόρετο, αγαπήθηκε, βγήκε από τα γυμναστήρια, φορέθηκε παντού και όλες τις ώρες της ημέρας.

Μονόχρωμo αλλά και εμπριμέ, δερμάτινο, velvet, shiny ακόμη και glitter, τελευταία και με διαφάνειες, το κολάν φορέθηκε το πρωί στο γραφείο, φυσικά στο γυμναστήριο, στη χαλαρή βόλτα αλλά και στην βραδινή έξοδο.

Tο κολάν γίνονται μέρος του layering και έτσι εκτός από μόνο του μπορεί να φορεθεί και με φόρεμα, συνδυάζεται στη leather εκδοχή του με ένα στιλάτο (ίσως stripped πουκάμισο), με ένα blazer για πιο βραδινές εμφανίσεις ή με ένα ιδιαίτερο sweater που θα του δώσει χρώμα.Οι διαφορετικές εκδοχές των leggings: 1) με γεωμετρικά σχέδια, 2) με animal prints, 3) με μεταλλικές λεπτομέρειες, 4) μονόχρωμα, 5) σε bold χρώμα, 6) δερμάτινο, 7) velvet,8) φλοράλ. Τον τελευταίο χρόνο, στη λίστα έχουν προστεθεί και τα «sheer-paneled leggings» (τα λένε και «naked leggings») τα οποία δεν είναι τίποτα άλλο παρά κολάν με διαφάνειες που αποκαλύπτουν μέρη του ποδιού. Ισως η τελευταία είναι και η πιο δύσκολη κατηγορία κολάν, καθώς πρέπει κάθε γυναίκα να ψάξει για εκείνο με τα κοψίματα και τις διαφάνειες που θα την κολακεύουν, ανάλογα με το σωματότυπό της.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου και δείτε φωτογραφίες στο BOVARY.GR πατώντας ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ leggings κολάν
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ